Revolut стартира Revolut Chat, функция за незабавни съобщения в крачка напред към суперприложението

● Revolut е първото банково приложение, което стартира съобщения в ЕИП (включително пазари в региона на ЦИЕ – Румъния, Полша, Балтика, България, Унгария, Чехия, Словакия, Словения)

● Revolut е първото приложение за плащания, което стартира съобщения в Обединеното кралство

● Клиентите в Обединеното кралство и ЕИП вече могат да чатят, както и да споделят GIF файлове и стикери, докато изпращат и искат средства до и от други клиенти

● Две трети от хората (67,5%) намират за трудно да обсъждат пари. Новата функция за чат в приложението Revolut има за цел да направи разговорите за пари по-малко неудобни, като ги държи на едно място

● Проектирани с акцент върху сигурността, всички съобщения в чата имат криптиране от край до край

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ REVOLUT И ВЗЕМИ 20 ЛЕВА БОНУС
Какво трябва да направиш?
1. Регистрирай се от тук – https://revolut.ngih.net/c/3689856/583783/9626?u=https%3A%2F%2Fwww.revolut.com%2Fbg-BG%2Fpromo%2Faff-petar-angelov •°•°
2. Премини успешно процеса по верификация
3. Допълни сметката си като я свържеш с банкова карта
4. Направи поне една транзакция (ако не сте поръчали физическа карта, може да направите с виртуална като я свържете с Google Wallet или Apple Pay)
ТОВА Е! След като изпълните стъпките, ще получите 20 лева в сметката си в Revolut!
*Офертата е изцяло за нови потребители!

Revolut, глобалното финансово суперприложение с повече от 20 милиона клиенти по целия свят, стартира функция за незабавни съобщения, където клиентите на Revolut в Обединеното кралство и ЕИП могат да чатят, както и да споделят забавни gifs и стикери, докато изпращат и искат средства до и от други клиенти.

Скорошно проучване сред 8000 души в Обединеното кралство и Европа, поръчано от Revolut, установи, че две трети от хората (67,5%) намират за трудно да обсъждат пари. Новата функция за чат в приложението Revolut има за цел да направи разговорите за пари по-малко неудобни, като ги държи на едно място.

За достъп до тази функция, клиентите просто трябва да влязат в секцията „Прехвърляне“ в приложението Revolut. Прозорецът за чат ще се отвори веднага след докосване на един от контактите. Чатът ще бъде вграден във функцията „Прехвърляне“ – така че няма нужда да отваряте няколко прозореца.

Изпращането на съобщение е лесно – всичко, което клиентът трябва да направи, е да започне да въвежда и да докосне иконата със синя стрелка. След изпращане на чат съобщение ще изскочи известие за един от контактите.

Проектирани с акцент върху сигурността, всички съобщения в чата имат криптиране от край до край. Клиентите могат да се откажат от функцията за чат, ако не искат да я използват, и могат да я активират или деактивират напълно в секцията „Сигурност и поверителност“. Освен това потребителите могат да блокират други потребители. Функцията за чат не е налична за потребители на Revolut <18. Функцията за чат може да се използва само между потребители, които имат акаунти в Обединеното кралство или ЕИП и имат техния телефонен номер или имат история на плащанията.

Николай Сторонски, главен изпълнителен директор на Revolut, каза: „Радваме се да предоставим незабавни съобщения на нашите клиенти, приближавайки ни една крачка по-близо до това да бъдем глобално финансово суперприложение. Изслушахме нашите клиенти, които казаха, че искат да могат да обсъждат и изясняват подробности за плащането в рамките на приложението, вместо да се налага да превключват между Revolut и различни приложения за съобщения, за да изпращат или получават средства.“

„Новата функция за чат подкрепя нашите клиенти с техните бързи и евтини парични преводи с помощта на Revolut. Искаме да дадем на нашите клиенти повече контрол върху тяхното финансово благополучие чрез използването на нашата технология, предлагайки услуга, която отговаря на всичките им финансови нужди на едно място.“

Клиентите ще трябва да имат актуализация 8.72 или по-нова за своето приложение Revolut на iOS или Android.

Относно Revolut

Revolut изгражда първото в света наистина глобално финансово суперприложение, за да помогне на хората да извлекат повече от парите си. През 2015 г. Revolut стартира в Обединеното кралство, като предлага парични преводи и обмен. Днес повече от 20 милиона клиенти по целия свят използват десетки иновативни продукти на Revolut, за да извършват повече от 250 милиона транзакции на месец.

В нашите лични и бизнес акаунти ние помагаме на клиентите да подобрят финансовото си състояние, даваме им повече контрол и свързваме безпроблемно хората по целия свят.

www.revolut.com

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *