WARNER BROS. DISCOVERY СТАРТИРА ПРАЗНУВАНЕ НА 100-ГОДИШНИНАТА НА СТУДИОТО

• Преживявания: компанията ще представи няколко събития на живо и изживявания за фенове по целия свят през цялата година, включително:

• Поредица от концерти на свещи в 100 града, отвеждащи феновете на музикално пътешествие през 100-те години съществуване на Warner Bros. в градове по целия свят, включително Лос Анджелис, Ню Йорк, Лондон, Торонто, Мелбърн, Париж, Сингапур, Милано, Сао Пауло и Мексико сити;

• TCM Classic Film Festival в Холивуд през април ще отпразнува ключови филми и големи таланти от историята на Warner Bros. Pictures, включително „Казабланка“, 50-годишнината на „Екзорсистът“, с участието на режисьора Уилям Фридкин; „Дракона идва“, както и световната премиера на ремастерираните „На изток от рая“ и „Рио Браво“;

• Ексклузивни единични кинопрожекции на някои от най-популярните филмови заглавия от цялата история на Warner Bros.;

• Музейни изложби и възпоменателни прожекции с Академичния музей за филми в Лос Анджелис;

• Възпоменателни прожекции в Warner Bros. Theatre в Националния музей на американската история Smithsonian;

• Хотелите и тематичните паркове на Warner Bros. по целия свят, включително The WB Abu Dhabi, Warner Bros. World Abu Dhabi, Parque Warner Madrid и Warner Bros. Movie World в Австралия, ще отпразнуват стогодишнината с ексклузивни стоки, снимки, специални активности и активации и др.

• Турне Warner Bros. Studio Tour Hollywood: световната премиера на активностите за приближаване на феновете до забавленията, които обичат, ще помогне да отпразнуваме стогодишнината по мащабен начин. Специална изложба за 100-годишнината ще дебютира като част от турнето през февруари, а по-късно през годината ще бъдат разкрити още изненади, посветени на повода.

• Глобални тържества: Warner Bros. има международно присъствие почти откакто съществува. За да отпрануват глобалната популярност на марката и нейното съдържание, герои и потребителски предложения, екипи от цял ​​свят ще организират активации във всички бизнеси на студиото. От чествания на стогодишнината в Китай и тематична изложба по време на Международния филмов фестивал в Пекин до временни (pop-up) канали в Германия, филмови изложби в цяла Европа и потребителски продукти и модни линии във всички региони, стогодишнината на Warner Bros. наистина ще бъде глобален празник.

• Социални медии: и накрая, тъй като това не се е случило, ако не се види в социалните медии, ангажираността с всички платформи е основен компонент на празнуването на стогодишнината. За да се даде възможност на феновете на всичко, свързано с Warner Bros., да се включат в празника, в социалните медии ще бъдат пуснати специални тематични кампании, включително This Day in History, Backlot Journeys и 100 Iconic WB Moments, както и компилации от ключово съдържание, активации на събития на живо, генерирано от потребителите съдържание, снимки и филтри и др. Следвайте ни в IG: @warnerbrosentertainment; Facebook: Warner Bros. Entertainment; Twitter: @WBHomeEnt; Tik Tok: @warnerbrosmovies; и YouTube: @warnerbrosentertainment.

 

Warner Bros. е основана от Албърт, Сам, Хари и Джак Уорнър и е учредена на 4 април 1923 г. Днес Студиото е дом на една от най-успешните колекции от марки в света и стои в челните редици във всеки аспект на развлекателна индустрия, от игрални филми, телевизия и продукция директно към потребителите до анимация, комикси, видеоигри, потребителски продукти, тематични развлечения, студийни обиколки и лицензиране на марки. Огромната библиотека на Студиото, една от най-престижните и ценни в света, се състои от повече от 145 000 часа, включително 12 500 игрални филма и 2400 телевизионни програми, съставени от повече от 150 000 отделни епизода. Warner Bros. също е дом на едно от най-разнообразните портфолиа от обожавани франчайзи в света, включително Looney Tunes, Wizarding World, DC, FRIENDS, Game of Thrones, Hanna-Barbera и много други.

Warner Bros. Discovery:

Warner Bros. Discovery (WBD) е водеща глобална медийна и развлекателна компания, която създава и разпространява най-диференцираното и пълно портфолио от съдържание и марки в света за телевизия, филми и стрийминг. Предлага се в повече от 220 държави и територии и на 50 езика, Warner Bros. Discovery вдъхновява, информира и забавлява публиката по целия свят чрез своите емблематични марки и продукти, включително: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, Warner Bros. Games, New Line Cinema, Cartoon Network , Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV и други. За повече информация, моля посетете www.wbd.com.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *