Нова сутрешна неделна лифт карта от 8 януари в Пампорово

Ски зоната в Пампорово е стабилна и предлага добри условия за всички нива на каране на ски и сноуборд. Благодарение на системата за изкуствен сняг и усилията на екипа на Пампорово АД, в ски зоната на курорта са отворени 7 писти и работят 5 лифта.

 

За да посрещне предизвикателствата на времето и даде възможност на туристите да карат повече, от тази неделя – 8 януари – Пампорово пуска в продажба нов вид неделна сутрешна лифт карта от 8:45 до 12:45 ч. Картата ще важи само в неделните дни до края на сезона. Сутрешната карта дава възможност туристите да карат повече в неделния ден преди напускане на хотелите. Цената за възрастен е 69 лева, 55 лева за младежи (12-17,99 години) или лица над 65 години и 42 лева за деца (7-11,99 години).

 

На сайта на курорта www.pamporovo.me могат да бъдат закупени, както индивидуални ски карти, така и пакети с включена карта и оборудване на преференциална цена от 100 лева за възрастен, 82 лева за младеж (12-17,99 години) и 63 лева за дете (7-11,99 години). Картите, закупени през онлайн магазина, могат да бъдат получени директно през pick-up устройствата, картоматите и касите, разположени на територията на Пампорово, а оборудването във всеки един от гардеробите на Пампорово АД в курорта.

 

Пампорово е един от малкото ски курорти в Европа с подготвени седем писти, които са отворени при настоящите метеорологични условия. Предварителното производство на изкуствен сняг и добрата поддръжка на ски зоната привличат все повече туристи, като се отчита увеличен брой организирани групи, релокирани от други зимни курорти в Пампорово.

 

На 14 януари от 18:00 часа отваря официално нов скай бар в реновирания хотел Орловец, в който всеки гост може да разпусне след прекаран ден в ски зоната. Барът се намира на последен етаж и разполага с панорамна тераса, която разкрива красива гледка към планината и връх Снежанка. Скай барът работи всеки ден от 13:00 до 23:00 часа и предлага разнообразен асортимент от топли напитки, коктейли и авторски десерти.

 

На камерите в сайта на курорта www.pamporovo.me, които излъчват в реално време, може да се следи актуалното състояние в ски зоната във всеки един момент. За ежедневна актуална информация ни последвайте и на нашите страници във Facebook и Instagram.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *