Върлият фен на Кристиано Роналдо – Йоан Богданов потъна вдън земя след титлата на Меси

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници, ден преди финала на световното първенство по футбол в Катар, Йоан Богданов се сбогува със своите приятели и последователи във фейсбук, след което деактивира профила си.

Акаунта на бившия фитнес модел в инстаграм пък стои сякаш е замръзен във времето още от края на миналото лято. След, като от Богданов нямаше никаква вест по празниците очакванията бяха от Нова ТВ да стане ясно какво се случва с младежа.

Днес в първата събота на 2023 бе и първият епизод през новата година на предаването “Съдебен спор”, което бе и последното работно място на Йоан. През септември миналата година, той смени манекенката Марина Цветанова. За всеобща изненада, Йоан Богданов не се появи в ефир, от което стана ясно, че участието му в “Съдебен спор” приключва.

Един от най-харесваните мъже у нас през изминалото дестилетие е популярен и със своите футболни познания и особено силните си пристастия към Реал Мадрид и Кристиано Роналдо. 

Богданов който бе колега на Ивайло Цветков-Нойзи в продължение на 2 години в елитния вестник “168 часа”, поддържа Португалия и Англия от чуждестранните национални отбори. Преди старта на “Мондиал 2022” негови познати твърдят, че той е усещал кошмарната за него и всички привърженици на Кристиано Роналдо развръзка. Достоверност за това носи факта, че за пръв път аритистът не назова свой фаворит за краен победител на голям футболен форум. Може би е просто съвпадение или пък сладникавия мъж си е взел почивка от медийните изяви поради друга, вероятно лична причина.

При всички положения обаче по социалните мрежи хейтърите на Йоан Богданов въртят версията, че някогашния футболен талант и върл имитатор на Кристиано за пръв път рухнал психически след като видял вечния враг на своя идол – Лео Меси със световната купа в ръце.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *