Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през февруари

От съвсем скоро каналите на HBO и Discovery са заедно под шапката на компанията Warner Bros. Discovery и у нас и това дава възможност на зрителя да избира от най-доброто, интересното и пиперливото измежду жанровото разнообразие на телевизионните канали HBO, Cinemax, Discovery, TLC, HGTV, Investigation Discovery (ID)Food Network, Eurosport и други. Ето какво подбрахме за вас като интересни акценти през февруари.

Сред неделните премиери по HBO са Хари Хафт с Бен Фостър  и Бадем и морско конче с Рейбъл Уилсън. Хари Хафт (12 февруари от 21:00 часа) е биографичен драматичен филм от 2021 г., режисиран от Бари Левинсън, по сценарий на Джъстин Джуел Гилмър. Бен Фостър играе ролята на Хари Хафт, оцелял в реалния живот в концентрационния лагер Аушвиц, където е принуден боксира с други затворници, за да оцелее. Бадем и морско конче е с премиера на 19 февруари от 21:00 часа и в него Ребъл Уилсън влиза в първата си драматична роля. Тя е археолог, чийто съпруг получава мозъчна травма, което я кара да започне афера… с жена – в ролята гледаме актрисата  Шарлот Гейнсбург.

Съботните премиери от 21:00 часа включват романтичната комедия Селест и Джеси, завинаги (11 февруари) с Рашида Джоунс (позната от Офисът и Паркове и отдих в HBO Max) и Анди Самбърг, в която те са двойка най-добри приятели, изправящи се пред предизвикателствата на срещите с нови хора, след приключилия им с развод брак.

Можем да гледаме отново и Джуманджи: добре дошли в джунглата (18 февруари) и Джуманджи: следващото ниво (25 февруари).

В петъците ще гледаме Т2 Трейнспотинг от 2017 г. (10 февруари от 22:00 часа) и германската драма Гората мълчи (17 февруари от 23:00 часа), който разплита историята около убийство, случило се преди 20 години. Добрият баща: историята на Мартин Маккнийл (17 февруари от 23:30), разказва за едно почти съвършено убийство… Сензационният трилър по действителен случай екранизира историята на  Мартин Макнийл – уважаван лекар и стожер на своята общност, който се оказва психопат, убил жена си, за да прикрие любовна афера. Престъплението е разкрито с упорството на собствените му деца и най-вече на дъщеря му Алексис, която разкрива истината благодарение на медицинското си образование. Уил Феръл и Джон Райли са звездите в комедията Доведени братя (24 февруари от 22:00), в която 40-годишните нехранимайковци заживяват под един покрив, след сватбата на родителите си.

В отредените за документалистика четвъртъци ще се излъчат двата епизода на Джони срещу Амбър (9 и 16 февруари) и първи епизод на Джони срещу Амбър: процесът на 23 февруари. Поредицата посветена на звездната екс-двойка ще може да се гледа на посочените дати от 22:30 часа.

Епизоди от футболната криминална поредицата 11 изстрела ще се излъчват от 23:30 часа на 9,16 и 23 февруари.

 

Премиерите по Cinemax включват забележителния трилър на Дейвид Финчър Не казвай сбогом (19 февруари от 21:00 часа) с Розамънд Пайк и Бен Афлек,  последван от фентъзи драмата на ужасите на Гор Вербински Лек за живот (26 февруари от 21:00 часа). Ще гледаме и Дженифър Хъдсън като Арета Франклин в биографичния филм Респект (12 февруари от 21:00 часа).

Discovery ни пренася в света на популярната науката и забавлението. Акцентите на месеца са Злато в Берингово море сезон 11, чиито нови епизоди идват на 14 февруари с първата си част:  Злато в Берингово море: Империята отвръща на удара, в която империите на златотърсачите се срещат в епичната битка.

Премиерата на шести сезон на Търсачи на опали ще бъде на 17 февруари от 21:00 часа, а нови епизоди ще бъдат достъпни всеки петък. За любителите на научната фантастика този месец ще се съсредоточи върху извънземните и Голямата стъпка. В Извънземно нашествие: Долината Хъдсън водешият Бен Хансен и НЛО експерти разследват повишаването на извънземна активност в долината Хъдсън в Ню Йорк. Голямата стъпка: търсенето продължава е с премиера на 26 февруари от 22:00 часа, а в него екипът на предаването се събира, за да проучи куп доказателства от имот в югоизточната част на Охайо.

Също така си струва да споменем, че предстоят нови епизоди за Мръсна работаТреска за злато и трети сезон на Ед Стафърд: първият човек в джунглата, чийто втори епизод излезе на 6 февруари.  

Любимият на повечето дами телевизионен канал TLC, този месец се фокусира върху любовта. Премиера за февруари е пиперливото и със заявка да ни скандализира, чисто ново шоу, Имението на зрелите жени, което ще можем да гледаме от от 14 февруари. Засега ще повдигнем завесата, че в това реалити участват необвързани жени на възраст над 40, които ще проверят дали ще запалят искрицата на любовта с мъжете, които влизат в предаването – 20 годишни необвързани мъже. Форматът е заснет в красиво имение в Мексико. Шоуто предизвиква участниците дали ще могат да докажат, че възрастта е само число, а любовта може да бъде открита на неочаквани места? Съвсем скоро ще разкрием още подробности и снимки от новото реалити.

Сред продължаващите поредици по TLC, които заемат място в съдържанието и времето на жадните за забавления дами са новите епизоди от текущите сезони на Хеликоптер за спешна помощ от 10 февруари;  90 дни до сватбата: Великобритания от 22 февруари,  както и нов сезон на Кажете ДА на булчинската рокля от 5 февруари от 22:00 часа.

 

Единадесети сезон на Сладкарски шампионат за деца  стартира на 3-ти февруари в 19:05 часа, като всеки петък ще се излъчва нов епизод. В него дванадесет млади сладкари се състезават в Шампионата по сладкарство за деца, а водещите и жури Валери Бертинели и Дъф Голдман ги превеждат през серия от вкусни предизвикателства. Тройната заплаха на Боби, в която поредица главният готвач Джонатан Сойер се бори за живота си срещу титаните на Боби Флей, започва на 20 февруари и нов епизод ще е достъпен всеки следващ понеделник от 19:05 часа.

 

Ако обичате ли да ремонтирате из  вкъщи или просто да гледате как експертите показват как да направите нещо по правилния начин ще можете да се вдъхновите в HDTV. Този месец Фантастичните ремонти, сезон 4, продължава с нови епизоди от осми февруари. Водещите на шоуто ще реновират исторически къщи за потенциални купувачи и ще продължат да удивляват зрителите с фантастичните промени, които правят върху старите къщи. С нови епизоди се завръщат Ремонти в нашия град, сезон 6 от 21.02 и Кристина в провинцията, който проследява смелото ново начало за Кристина, която се установява в Тенеси със семейството си и развива дизайнерския си бизнес на изток от крайбрежието на Калифорния е с премиера на  23.02 от 22:00 часа.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *