Случаите на Корморан Страйк: сбъркан по рождение вече е в HBO Max

Базиран на криминалните бестселъри на Робърт Галбрайт, напрегнатият драматичен сериал Корморан Страйк се завръща за дългоочакван новсезон.  Първи епизод на Случаите на Корморан Страйк: сбъркан по рождение вече е наличен в стрийминг платформата HBO Max с нова история за разплитане – мистериозното изчезване на жена преди няколко десетилетия.

В главната роля на детектива-ветеран отново виждаме Том Бърк, както и познати лица от предните сезони.  Корморан е бивш ветеран от войната, който работи като частен детектив. Той е главният герой на историята и неговата характерна черта определя емоционалното ядро ​​на сериала през всички сезони. Новият включва общо четири епизода, всеки с времетраене от около час.

Какво да очакваме от Случаите на Корморан Страйк: сбъркан по рождение:

Прибирайки се в Корнуол, ветеранът от войната, детектив Корморан Страйк (Том Бърк), получава поръчка от жена, търсеща помощ за откриването на майка си, д-р Марго Бамборо, изчезнала през 1974 г. Заинтригувани от мисълта за да разгадаят случай на почти 40 години – Страйк и неговата доверена партньорка в разследванията Робин Елакът (Холидей Грейнджър) се съгласяват да поемат задачата, която се оказва в дяволски сложна. Докато двойката се насочва към неблагонадеждни свидетели, заподозрени и дори известен сериен убиец, Страйк трябва да се справи с опустошителна семейна диагноза, а Робин жонглира със сложен развод.

Останалата част от поддържащия актьорски състав включва Софи Уорд като Анна Фипс, Холидей Грейнджър като Робин Елакот и Сутара Гейл като Ким Съливан.

Корморан Страйк е един от най-запомнящите се и отличителни детективи в криминалната литература днес, а Робърт Гълбрайт, е сред най-известните писатели в жанра, избран за престижната награда CWA Gold Dagger през 2015 г. и Theakston Old Peculier за криминален роман на годината през 2016 г.

Телевизионен сериал за BBC One, HBO и Warner Bros. е базиран на най-продаваните криминални романи на Дж. К. Роулинг, написани под псевдонима Робърт Галбрайт. Warner Bros. държи интернационалните права за сериала.

Нов епизод ще е наличен в HBO Max всеки следващ вторник.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *