Виагра: хапчето, което промени света – документалната поредица стартира на 5 март от 23:00 часа по Discovery Channel

Първата част на новата оригинална поредица Виагра: хапчето, което промени света ще се излъчи тази неделя от 23:00 часа по Discovery Channel. В три едночасови епизода ще се разкрие неразказната история на синьото хапче. Виагра пренаписа книгата на голямата фармацевтика и промени секса завинаги, след като  тестваното за сърдечно лекарство показва необичаен страничен ефект. Проследете историята в три поредни недели (5,12 и 19.03) от 23:00 часа само по Discovery Channel.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=Hnf_wWT0sPM

С безпрецедентен достъп до ключови играчи – учени, маркетинг гурута и потребители – това е изненадващата история на едно малко хапче, което оказва голямо влияние. Страничните ефекти, скандалите и положителните отзиви от популярни личности изпращат Виагра до върхове в продажбите. След Виагра сексът вече никога няма да бъде както преди…

Документалната поредица  в три части  Виагра: хапчето, което промени света, оригинална продукция на Discovery+, ни връща назад в годините, за да разкаже историята за това как се е появило първото в света перорално решение за еректилна дисфункция.  Фармацевтичната компания Pfizer се опитва да разработи хапче за лечение на хипертония, когато при тестовете му се наблюдават интересни резултати. Виагра е база и за революционна в маркетинга ниша  в по-широкия контекст на даване на гласност на темата за сексуалността в обществото. В поредицата ще видите интервюта с изследователите от началните етапи на проучването и професионалисти от търговския отдел от Pfizer, както и коментари от писатели, журналисти и секс терапевти.

Гледайте трите части на Виагра: хапчето, което промени света в три поредни недели от 23:00 часа по Discovery Channel.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *