Rouge Arabe – Поредното изкушение от Maison Refan

„Върховно парфюмерийно постижение и възхитително взаимодействие между четири независими акорда, всеки от които осигурява различен емоционален аспект. Началото е сладко и силно, с ноти на бадем и шафран с леко метален нюанс, който се прокрадва и в останалата част от композицията. Дървесните тонове на прясно отрязан кедър са подсилени от прохладни аспекти на египетски жасмин. Един кашмирен, дървесно-флорален шепот, който гали кожата. Потапя ни в атмосферата на Изтока с необикновена хармония от топлия аромат на агарово дърво, майсторски преплетен с невинността и деликатността на розата. И накрая – чувствена амбра, сладък карамел и мускус, нюансирани с кожени, балсамични и смолисти ноти. Луксозно ухание с лесно разпознаваем обонятелен отпечатък само с едно впръскване.“

Така от Maison Refan описват новия аромат, който е едно от новите попълнения в серията Еxtrait de parfum , именно Rouge Arabe.

Еxtrait de parfum е първа колекция от аромати за ценители, създадена след десетки лабораторни проби и мирисови оценки, за да се превърне една идея в ароматна реалност. Изкусните съчетания от ценни парфюмерийни съставки и високото съдържание на парфюмни композиции ги поставят в най-луксозната категория в парфюмерията – тази на Еxtrait de parfum.

Ароматите са оригинални креации, трайни и интензивни, като всеки от тях има уникалната сила да преобрази един обикновен момент в необикновено изживяване. Началото е опияняващо, но акцента пада върху средните и основни ноти и когато ароматът на кожата ни се слее с тях се създава един вълшебен синтез, който разкрива истинската същност, душата на парфюмното ухание. Леко докосване от това ухание е достатъчно, за да подчертае Вашето присъствие.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *