Зоуи Дешанел дава съвети като коренячка от Лос Анджелис в HGTV шоуто Брат срещу брата

Суперзвездните експерти по обновяване на домове и недвижими имоти, братята Джонатан и Дрю, създават обрат в състезанието си за реновиране на къщи с цел печалба – без правила! Сега те могат да купуват и влагат колкото и каквото преценят в битката си за реновиране на къщи, които трябва да продадат на възможно най-висока цена. Актрисата Зоуи Дешанел е скритото оръжие на Джонатан и освен, че е негова половинка в живота от близо 4 години, сега се включва със съвети какво се харесва в сферата на имотите в Лос Анджелис.

Новият сезон на риалитито Брат срещу брата е с премиера този месец и нов епизод ще се излъчва всеки четвъртък от 20:00 часа по телевизионния канал HGTV.

Този ​​сезон обещава да бъде като никой друг, нека най-добрият брат победи“, споделя Дрю. Този ​​път единственото правило е, че няма правила“, допълва Джонатан.

Трейлър: https://youtu.be/15swClW_aD4

Сезонът от шест епизода започва с изненадващ обрат: нулеви ограничения за бюджети, ремонти или местоположение на къщи. В сблъсъка на неограничени възможности всичко е възможно, тъй като братята използват максимално изобретателността си в обновяването и уменията си в сферата на недвижими имоти. Всичко това с крайна цел да добавят най-голяма стойност към избраните от тях къщи.

Семейството им е въвлечено в надпреварата, като по-големият брат Джей Ди е рефер между двамата, а приятелката на Джонатан, актрисата Зоуи Дешанел дава своите съвето като коренячка от Лос Анджелис. Звезди от HGTV, Food Network и discovery+ се включват, за да оценят седмичните битки на братята.  В крайна сметка този, който добави най-голяма стойност на дома, ще си тръгне с желаната награда – правото да се хвали с титлата Най-добрият брат“.

След като се състезавах на собствена територия миналия сезон, си тръгнах като победител и няма начин да позволя на Джонатан да ми вземе титлата“, споделя Дрю Скот.

Искам да спечеля в Лос Анджелис и сега, когато живея и тук, ще бъде честна битка, в която ще дам всичко от себе си. Ще видите едни от най-амбициозните ни съревнования досега и всичко ще се сведе до това кой го прави най-добре.“ – допълва Джонатан Скот. Той и Зоуи Дешанел купиха над 100 годишна къща в Лос Анджелис, която преобразиха и превърнаха в свой дом през 2020 година. Двамата се срещат през 2019 в предаването Carpool Karaoke и оттогава са неразделни.

Сезонът включва забележителен състав от съдии, сред които познати лица от другите предавания на HGTV като  Дейвид Бромстад (Къща от лотарията), Майк Джаксън (Женени за недвижимите имоти) и Кендра Уилкинсън (Кендра продава Холивуд), които ще решават кой брат печели всеки седмичен двубой.

Седмичният победител ще бъде награждаван с преживяване, която ще покаже на зрителите. Сред тези поощрения са управление на марсохода в лабораторията за реактивни двигатели на НАСА и разходка с емблематичен експонат от автомобилния музей Питърсън. Губещият предизвикателството от епизода пък ще се сблъска с различни неприятни задачи, като почистване след победителя или да бъде „разрязан“ наполовина от брата победител в магичното шоу в Magic Castle в Лос Анджелис.

Шоуто има и социална кауза – част от приходите от продажбите на жилища ще отидат за Turn Up! Fight Hunger в подкрепа на проекта за борба с детския глад – No Kid Hungry.

Риалити шоуто на Warner Bros. Discovery по HGTV Брат срещу брата е продуциранo от Scott Brothers Entertainment, с Дрю и Джонатан като изпълнителни продуценти.

Гледайте новият сезон на Брат срещу брата всеки четвъртък от 20:00 часа само по HGTV.  

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *