CENTO VINI: ЕКСКЛУЗИВНАТА ДЕГУСТАЦИЯ НА НАД 100 ИТАЛИАНСКИ ВИНА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В СОФИЯ НА 22 АПРИЛ 2023 СЪБОТА В ЦЕНТРАЛНИЯ ВОЕНЕН КЛУБ

100% Italiano представя първото издание на CENTO VINI, срещата с най-oчакваните вина на годината, на което ще имате възможност да опитате над 100 италиански вина, избрани ексклузивно за събитието от едни от най-добрите майстори на виното в Италия. В елегантната Концертната зала на Централния военен клуб в София около 25 производители ще презентират лично своите вина, представяйки гордо цялата територия на Италия.

Директно от Италия, лектори, част от Италианската фондация за сомелиери, ще водят задълбочените майсторски класове на тема вино, зехтин и бира, с ограничени места, които могат да бъдат посетени само с предварителна резервация.

Динамичното културно представление ще бъде подсилено от изложбата на италиански произведения на изкуството, курирана от големия експерт в областта Фабио Д’Акиле.

На 22 април от 11 до 12 ще има преференциален вход за важни ръководни фигури, занаятчии от сектора и пресата.

Посетителите ще имат достъп от 12 до 20 часа само ако притежават билет, който може да бъде закупен предварително онлайн на сайта www.centovini.eu  и дава възможност за записване в един от 4-те мастър класове, предвидени за деня.

Целта на събитието е да стимулира нови запознанства и сътрудничества между италиански и чуждестранни предприемачи, професионалисти и ентусиасти от сектора, в приветлива и вълнуваща атмосфера.

За повече информация може да се свържете с екипа на 100%Italiano на +359899126953 или по имейл на office@acifood.com.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *