ID премиера – Убийствата в „Плейбой“ – поредица от 6 части

Днес е премиерата на първа част от поредицата  Убийствата в „Плейбой“ (6х60). Шест истории разкриват клопките на славата за онези, които се появяват на страниците на Playboy. Всяка мистерия изследва убийства, които се пресичат с Playboy, принуждавайки зрителите да поставят под въпрос всяко възприятие, което имат за едно от най-разпознаваемите издания в Америка.

ТРЕЙЛЪР

С тази оригинална поредица ID повдига особен аспект в разговора за влиянието на поп културата, като разкрива как очарованието от знаменитостите може бързо да се превърне в мания с опустошителни резултати“, споделя Джейсън Сарланис, президент на криминално и разследващо съдържание за телевизия и стрийминг в Warner Bros. Discovery. „Убийствата в „Плейбой“ дава поглед от първо лице далеч отвъд блясъка на списанието към тъмната страна на емблематичните заешки ушички.“

Поредицата разкрива трагедии, обхващащи десетилетия от историята на някогашната емблематична марка. Премиерния епизод „Зайче среща ерген“, който ще се излъчи днес от 22:00 часа,  разказва за случай, в който водеща на партита и модел на Playboy е открита мъртва и разчленена в контейнер за боклук. Това разпалва таблоидните медии. Докато полицията разследва нейните романтични партньори, съпругът на Жасмин Фиоре, риалити звезда на телевизионния канал VH1, се отправя към границата с Канада.

В останалите епизоди ще видим история, посветена на Стейси Артър, домакиня, която прекарва часове на телефонната линия 1-900 на Playboy, привличайки фаталната мания на един фен, както и историята на бившето кибер момиче на Playboy Кристина Карлин-Крафт, чието обещаващо бъдеще е попарено след нощно излизане в града.

Нов епизод на Убийствата в „Плейбой“ се излъчва по телевизионния канал ID всеки петък от 22:00 часа.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *