Бил Хейдър влиза за последен сезон в ролята на Бари

Бари – черната комедия на HBO, донесла на компанията награди Emmy®, се завръща за своя четвърти и последен сезон от осем епизода с два нови епизода днес, 17 април в HBO Max.  Нов епизод ще е достъпен всеки следващ понеделник. Бил Хейдър, освен в главната роля, се завръща и като режисьор на всички епизоди. Хейдър и Алек Берг са ко-създатели на сериала и изпълнителни продуценти.

Направата на това шоу беше невероятно пътуване и е горчиво, но историята стигна до своя естествен завършек.“, коментира Бил Хейдър, изпълнител на главната роля, къ-създател, сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент на сериала.

Ейми Гравит, изпълнителен вицепрезидент „програми“ на HBO допълва „След три майсторски сезона на Бари нямаме търпение зрителите да видят силния, сложен и весел финал на историята на Бари Бъркман. За мен беше удоволствие да работя с този изключително талантлив екип, включително Бил Хейдър, Алек Бърг, Айда Роджърс и целия изключителен актьорски състав и колеги зад камера.

Четвърти сезон продължава от финала на последния епизод – Джийн Кузино (Хенри Уинклер) е приветстван като герой, тъй като арестът на Бари (Бил Хейдър) има шокиращи последици. Всичко това води до експлозивната и забавна последна глава на сериала.

Първите три сезона на Бари получиха общо 44 номинации за Emmy® и девет от заветните статуетки, включително за Изключителен главен актьор в комедиен сериал (Бил Хейдър); Изключителен поддържащ актьор в комедиен сериал (Хенри Уинклер); Изключителен звуков монтаж; Изключителна камера; Изключителна координация на каскадите и Изключително звуково смесване.

Variety приветства трети сезон на Бари като „шедьовър…по-забавен и по-остър от всякога“, със „забележително изпълнение на Хейдър“. Los Angeles Times го обяви за „майсторски клас“… „един от най-добрите изпълнени с напрежение трилъри в телевизията“, а The Daily Beast най-доброто шоу по телевизията“. Vulture го похвали за това, че е „режисиран с прецизност и авторитет… и заснет със строгост и грижа“. „Всяко изпълнение съкровище“ с тези „прекрасни, измъчени герои“, казва The Hollywood Reporter.

Оригиналният сериал на HBO Бари е създаден от Алек Бърг и Бил Хейдър; изпълнителни продуценти са Бил Хейдър, Алек Бърг, Айда Роджърс и Лиз Сарноф. Хайдър режисира всичките осем епизода на финалния сезон. Сценаристите от четвърти сезон включват Бил Хадер, Лиз Сарноф, Дъфи Будро, Таофик Коладе, Ема Бари, Марк Ашмор и Ники Хирш.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *