Първите два епизода на #BringbackAlice вече са в HBO Max

Новият полски оригинален сериал на HBO Max #BringBackAlice вече може да се гледа в стрийминг платформата. Първите два епизода са налични, а всеки следващ петък ще е достъпна нова серия. Продукцията е мрачен и напрегнат мистериозен трилър, проследяващ криминална загадка. Пред камерата застават нови лица от поколението Z, начело с харизматичната Хелена Енглерт в ролята на Алис.

Общността на Трисити е шокирана от изчезването на популярната инфлуенсърка Алица Стек (Хелена Енглерт), която всички наричат Алис. След година на продължително издирване, тийнейджърката е открита при странни обстоятелства. За съжаление, популярното момиче от добро семейство не помни почти нищо. Тя се опитва да възстанови спомените за миналото си с късчета информация, смущаващи ретроспекции и фрагментирани спомени. Не всички обаче вярват, че тя е загубила паметта си… Скоро се оказва, че в същия ден безследно е изчезнала друга тийнейджърка – Вероника Томек. Братът на Вера, подозира, че Алис може да е ключът към намирането на сестра му.

Първите два от общо шестте епизода на Max Original сериала „#BringBackAlice“ вече са налични в HBO Max. станалите ще се добавят в платформата всеки птък по един епизод. 


#BringBackAlice, епизод 1:
Алица, 18-годишна инфлуенсърка, е  намерена на главния път за Трисити година след като е обявена за изчезнала. В болницата се оказва, че е загубила паметта си и не знае какво се е случило с нея след епичения купон с приятели, на който са я видели за последно. Странно момче се опитва да се свърже с Алис, но е спряно от полицията. Алис открива колко много се е променил животът на нейните приятели и семейството й и се чувства изгубена в новата ситуация и странните проблясъци на спомени.


#BringBackAlice, епизод 2:
Алис не споделя на полицията, че Томек се е свързал с нея и е бил агресивен, след като разбира че по-малката му сестра Вера е изчезнала в същия ден като нея. Момичето започва терапия, за да разбере какво й се е случило. За изненада на приятелите и родителите си, тя иска да се върне към нормалния си социален живот, въпреки стресиращата ситуация, в която се намира. Родителите и приятелите й организират изненада за рождения й ден. Постепенно Алис осъзнава, че не всички са честни с нея. Връзката между Томек и Паула става интензивна. Томек открадва кола, паркирана пред училището на Паула.

Актьорският състав на сериала включва Хелена Енглерт, Мариета Жуковска, Йовита Будник, Катаржина Галанцка, Марсел Опалински, Мила Янковска, Себастиан Дела, Станислав Линовски, Бартек Деклева, Виталик Хаврил, Наталия Иванска, Адам Цивка, Марчин Стек и Сандра Джималска.

Режисьор е Давид Никел, а зад сценария стоят Калеб Рансън, Марчин Кубавски и Милош Саковски. Продуценти са Марта Хабио и Изабела Лопуч, заедно с Антъни Руут, Джонатан Йанг и Стийв Матюс като изпълнителни продуценти от HBO Max, Масей Кубики и Ана Кепинсказа за Telemark, а Робърт Фелуч е продуцент за телевизионно съдържание. Миколай Сигуда е оператор на шоуто, Якуб Зволак – сценограф, Анджей Соболевски отговаря за костюмите, а Капер Рончковски и Александра Дуткевич са фризьор и гримьор на екипа на сериала.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *