Андреа подписа с Global Records и работи по нови хитове /ВИДЕО/

След като се завърна на клубната сцена с гръм и трясък, балканската звезда Андреа е по-мотивирана от всякога за нови проекти.

Само преди броени часове, най-популярната българска изпълнителка подписа с музикалният гигант Global Records, които разполагат с най-добрият екип в Европа.

Андреа е сред най-хитовите и сексапилни изпълнителки на континента и безспорно превръща всичко до което се докосне в абсолютен хит.

Няма никакво съмнение че музикалният гигант Global Records добавиха една от най-големите музикални звезди към своят каталог, а от социалните мрежи на Андреа става ясно че вече се работи по първите проекти на балканската звезда като част от най-популярният независим румънски лейбъл. Меломаните споделят, че кратките видеа, които Андреа имат хитово звучене и по всяка вероятност ще надминат и най-големите успехи, които Андреа постигна с Кости.

В каталогът на Global Records се намират едни от най-големите звезди от Румъния като INNA, Antonia, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes, Minelli, Gran Error, SICKOTOY и много други. Мисията на Global Records е да работи с най-добрите таланти, които разработват ценно съдържание, продукти и услуги, с цел винаги да бъде една крачка напред в среда, където единствената константа е промяната. Global Records се ангажира със социална отговорност чрез подкрепа за хората, които имат по-добро днес и утре. Той е интегрирана част от Global Platform, която включва също Global Booking, агенция за резервации и събития и Global Talent United, агенция за таланти и влиятелни хора. Андреа се срещна лично с генералния мениджър на компанията Стефан Лучиан.

Андреа е първата изпълнителка от България, която звучи в предаване на стрийминг гиганта NETFLIX. Хитът от недалечното минало „Късай етикета“ стана част от саундтракът на четвъртият сезон на популярното предаване „Car Masters: Rust to riches“.

Това е поредното доказателство за успехите за граница на Андреа. Припомняме ви, че хитовете на балканската звезда като „Champagne“ със Shaggy звучаха по най-популярната модна телевизия в световен мащаб.

Творчеството на Андреа е популярно в цял свят, а певицата се радва на топъл прием по всяка една точка по света.

Актуалният сингъл на балканската звезда в колаборация с Fatmir Sufa се превърна в тотален хит както в България, така и в Европа.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *