Revolut стартира нови обучителни курсове на Avalanche за криптовалути

  • Revolut предлага на своите клиенти в Обединеното кралство и ЕИЗ нов курс по криптовалути Learn & Earn, за да подобрят познанията си за криптовалутите
  • Чрез този курс клиентите ще научат и открият повече за Avalanche, платформа за интелигентни договори, създадена да се мащабира безкрайно и да финализира трансакции за по-малко от секунда
  • С добавянето на този курс новите потребители на криптовалути вече могат да спечелят до 15 £/€ от всички курсове на Revolut Learn & Earn
  • Клиентите на Revolut вече могат да търгуват с над 100 отделни токена и над 12 криптоколекции

 

СОФИЯ, 2 май 2023 г. – Revolut, глобалното финансово суперприложение с над 28 милиона клиенти по света, прави още една крачка напред към мисията си да предоставя на клиентите най-добрите финансови продукти и услуги за управление на парите им.

 

Revolut разширява образователната си оферта за криптоентусиастите в Обединеното кралство и ЕИЗ с нов урок Learn & Earn, този път посветен на Avalanche, екологичната блокчейн верига, предназначена както за Web3 разработчици, така и за бизнеси. Собственият токен на платформата Avalanche, AVAX, е една от най-новите криптовалути, предлагани на криптообщността на Revolut.

 

Курсовете Learn & Earn на Revolut са създадени, за да помогнат на клиентите да подобрят познанията си за криптовалутите и свързаните с тях теми, включително блокчейн и най-популярните токени и протоколи. През последната година Learn & Earn затвърди ролята си в трансформирането на техническия криптожаргон в по-достъпна информация за по-широка аудитория, но основно сред поколението Z и милениалите.

 

Avalanche и Revolut представят заедно нов курс за криптовалути

 

Четири курса вече са достъпни в приложението Revolut: Основи на криптовалутата, Polkadot, 1Inch и Бонус Polkadot. Курсовете Learn & Earn са създадени, за да помогнат на клиентите да подобрят знанията си за криптовалутите и свързаните с тях теми, включително блокчейн, както и за най-търсените токени и протоколи. Въздействието на функцията беше признато и от второто издание на доклада Pulse Report, издаден от консултантската финтех компания 11FS. Revolut Learn & Earn беше избран за „топ звезда в областта на криптовалутите“ през 2022 г. заради своя „забавен и прост подход“.

 

Курсовете предоставят по забавен и достъпен начин основната информация и знания за токените, предлагани от Revolut. Нивото на криптокомпетентност на клиента се измерва чрез кратки финални тестове. Revolut възнаграждава клиентите, които тестват своите познания за криптовалутите, с до 15 £/€ от всички курсове на Revolut Learn & Earn, в различни токени.

 

Днес ще бъде добавен пети курс, посветен на AVAX. В този курс клиентите ще научат основите на Avalanche чрез два урока:

 

  • Урок 1: Какво е Avalanche? – Клиентите ще разберат какво представлява консенсусният протокол Avalanche и как работи той. Освен това урокът обяснява как Avalanche се различава от другите блокчейн вериги.
  • Урок 2: Как Avalanche мащабира? Участниците ще се запознаят с концепцията за подмрежа и как моделите за мащабиране на Avalanche могат да допринесат за крипто екосистемата без пропорционално увеличение на таксите за газ.

 

Mazen Eljundi, Global Business Head of Crypto на Revolut: „Радваме се, че продължаваме мисията си да правим сложния свят на блокчейн технологията по-достъпен за всички. Само през последния месец приветствахме стотици хиляди нови потребители на борда на нашата програма Learn & Earn. Апетитът за образователно съдържание за web3 продължава да нараства с обещаващи и окуражаващи темпове. Това ще бъде петият курс, който предлагаме на нашите потребители, и през следващите няколко месеца ни предстоят още много вълнуващи курсове. Ангажиментът ни да предоставяме висококачествено образование за най-новите блокчейн протоколи е по-силен от всякога и се вълнуваме да видим въздействието, което курсовете ни оказват върху разбирането и възприемането на тази иновативна технология от нашите потребители.“

 

Как да купувате и продавате криптовалути в Revolut?

 

Revolut ще продължи да добавя още Learn & Earn курсове, като си партнира с някои от най-добрите криптопроекти, за да разберат клиентите по-добре концепциите и технологиите, които са в основата на индустрията, и да получат сигурен достъп до нови инструменти и услуги.

 

Revolut Ltd, компания, създадена в Обединеното кралство, предлага широка гама от финансови продукти чрез финансовото си суперприложение, а криптовалутите са все по-популярна функция.

 

Има няколко начина да купувате и продавате криптовалути в Revolut. Клиентите могат да настроят стоп или лимитирана поръчка, за да не им се налага да следят пазара, или да използват функцията за периодични покупки за усредняване на волатилността. Клиентите могат също така да закръглят рестото си в избрана от тях криптовалута. Клиентите вече могат да инвестират в над 100 криптовалути в Revolut или в над 12 криптоколекции, като токените на една и съща тема или технология се групират в една и съща колекция.

  Като част от целта ни да бъдем най-сигурното място за търговия, използване и изучаване на криптовалути, Revolut редовно информира клиентите си, че криптотокените са нестабилни активи и цените им могат бързо да се променят. Revolut вярва в разширяването на достъпа до криптовалути и също така признава, че те може да не са подходящи за всеки, затова компанията насърчава клиентите си да проучват различните криптовалути и рисковете и възможностите, преди да купуват или продават. Клиентите трябва да прегледат независими източници и да научат разликите между токените, както и да вземат предвид личните си обстоятелства, когато купуват или продават криптовалута. Криптовалутите не са регулирани. Средствата не са защитени и цената им е изключително волатилна. Възможно е да се дължи данък върху печалбите.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *