НА 1 ЮНИ ПОМИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА! ОТ УТРЕ ТОРБАЛАН ДЕБНЕ В КИНАТА

Не гасете лампите!

Днес е 1 юни, най-светлият празник на децата. Но това не бива да е единственият ден, в който обръщаме внимание на малките, защото в мрака се спотайва ужас, готов на всичко да ни ги отнеме. Страхувайте се от тъмното – Торбалан съществува и от утре идва в кината за тези, които обичаме най-много!

Създаден по разказа Вампирът на Краля на ужаса – Стивън Кинг, Торбалан ни среща с 16-годишната Сейди и по-малката ѝ сестра Сойър, които са разтърсени от трагичната смърт на майка им, но не получават особено голяма подкрепа и разбиране от техния баща Уил Харпър – психотерапевт, който не се справя много успешно с преодоляването на собствената си болка от загубата. Когато отчаян пациент се оказва на прага на тяхната къща в търсене на помощ, той довежда в дома им ужасяващо същество с ненаситен глад, което няма да се спре пред нищо, за да погълне децата.

Ексклузивно видео от Торбалан разкрива страховитите измерения, напрежението и мрачната атмосфера на филма, залагайки на един неоспорим факт: склонността на хората да затварят очите си за истината, за да запазят разсъдъка си пред лицето на ужаса и трагедията – склонност, която обаче може да има тежки последици. Това е и обещание, че наред с тръпките на ужас, Торбалан ще предложи на зрителите в кината и теми за размисъл.

Режисьор на филма е Роб Савидж (Host), а сценарият е дело на дуото Скот Бек и Брайън Уудс (Нито звук) и Марк Хейман (Черния лебед), по разказа Вампирът на Стивън Кинг. В ролите са Софи Тачър, Крис Месина, Вивиан Лира Блеър, Марин Айрлънд, Мадисън Ху, ЛисаГей Хамилтън, Дейвид Дасмалчиън и др. Продуценти са Шон Леви (Странни неща, Свободен играч), Дан Ливайн (Първи контакт) и Дан Коен (The Adam Project).
Торбалан идва за нас от утре, 2 юни, само в кината.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *