Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юни 2023 година

Лятото започна, макар и с леко дъждовно време. Докато очакваме слънцето винаги можем да погледнем какво дават по телевизията. А там винаги има нещо интересно за всеки, особено по каналите на Warner Bros. Discovery.

Любителите на колите могат да дадат шанс на новото шоу на Discovery Шорти и неговата работилница на мечтитеa търсещите вдъхновение за безкрайния лимит на тялото ни – на Операции в будно състояние по TLC.

Не пропускайте тази неделя по ID документалния филм – разследване Убийствата на студентите от колежа в Айдахо. Широко отразения от медиите случай от ноември 2022 ще намери своето развитие в края на месеца, когато се очаква присъдата на извършителя. Отново по ID в поредни съботи и недели със старт от 10 юни ще се излъчва документален филм, разнищващ обстоятелствата около различно убийство, като последният е посветен на убийството на Джефри Ипщейн – Кой е убил Джефри Епщайн.

Ново реалити по телевизионния канал за HGTV ще покаже преобразяване на домове за три дни – Дом на момента с Гейли Аликс е с премиера на 27 юни.

HBO също предлага вариант за тази неделя вечер вкъщи с първото излъчване на Професия стрийптизьор 3 на 4 юни от 21:00 часа. Отново по телевизионния канал не пропускайте документалния филм Обичаме да те обичаме Дона Съмър на 8 юни и базирания на истинска история – Изгубеният крал на 18 юни.

Следват нашите препоръки за премиерни и завръщащи се с нов сезон заглавия.

Първи сезон на Голи и уплашени: Сами: Самостоятелно оцеляване (8×60) стартира на  5 юни, понеделник, 21:00  часа. Оцеляващите ще трябва да издържат 21 дни голи, уплашени и без партньор. Да издържиш 21 дни гол и с партньор е трудно, но  21 дни напълно сам ще изправи до краен предел дори най-изпитаните оцеляващи в света.

Убийствата в „Плейбой“ (6×60) е с премиера на 18-юни, неделя, 21:00  Разследвайте мистериозни убийства, които разкриват клопките на славата за тези, които се появяват на страниците на Playboy. Всеки епизод изследва убийство, които се пресичат с Playboy, принуждавайки зрителите да поставят под въпрос всяка представа, която имат за едно от най-разпознаваемите американски издания.

Ново предаване за любителите на колите идва на 14 юни от 21:00 часа – Шорти и неговата работилница на мечтите (10×60). Шорти и екипът му от механици превръщат любими автомобили в елегантни подобрени машини за заслужили собственици, като вдъхват живот на американската мечта с фината си експертиза. В първия епизод, „Машина на времето – Шевролет от 1966 г.“, шевролет Импала кабриолет от 1966 г. бива напълно преобразен от Шорти и екипа му, с нова боя, мотор, интериор и горна част, плюс премахване на много ръжда.

Втори сезон на Най-добрите приятелки над нормата (10×60) започва на 14 юни, сряда, като епизодите ще се излъчват от 22:00. Четири най-добри приятелки, се борят с болестното затлъстяване с помощта на упорита работа, силните си сърца и странното си чувство за хумор.

Нов сериал, който ще ви залепи пред екрана и ще постави представите ви силата на човешката мисъл е с премиера на 23 юни, петък, от 22:00 часа. В Операции в будно състояние (3х60) д-р Грубер извършва операции на пациенти, докато те са напълно будни. Тя е разработила свои собствени техники за обезболяване, успокояване и лечение на пациентите, за да може да извърши операциите, които променят живота им – всичко това, без те да усетят нищо.

Трети сезон на Любов в рая: Карибите (10×60) започва на 27 юни, вторник, от 21:00 часа. Сърф, пясък и съблазън се сблъскват, когато двойки, запознали се на райски остров, се опитват да обединят своите коренно различни стилове на живот и да превърнат флирта в постоянна страст.

Специално за ПРАЙД месеца от 6 юни по ТLC ще се излъчат три заглавия под мотото „без етикети“

Нашите две майки

Наскоро сгодени, Уитни и ДиДий жонглират с отглеждането на седем деца и планирането на мечтаната сватба. Пред тях обаче има много предизвикателства – бивши съпрузи, роднини с противоречиво мнение и отношението на малкия град към еднополовата и междурасова двойка. Това прави стигането до олтара по-трудно от очакваното.

Книгата на различните

Празнувайте забравените ЛГБТИ+ герои, крале и кралици в историята – някои от тях са били наистина крале и кралици!  От транссексуални индиански воини до гей римски императори – тези колоритни и любопитни истории дават на историята така необходимата промяна.

Поколение Драг

Тийнейджъри от САЩ се подготвят за Dragutante – първото по рода си събитие за тийнейджъри и тийнейджъри. Сред блясъка, разкоша и нервните залози техните родители и „драг майки“ ги напътстват по пътя към голямата сцена.

На 4 юни, неделя, от 22:00 часа ще бъде излъчен документалният филм Убийствата на студентите в Айдахо: The Idaho College Murders. Бруталните убийства на четирима студенти разтърсват градчето Москоу в щата Айдахо. Разследващи журналисти и най-добри криминалисти проучват нови хипотези за причините. Шокиращото престъпление се случва ноември миналата година, а властите почти веднага залавят престъпника. Делото му е в ход и в края на юни месец, тази година, се очаква съдът да постанови каква ще бъде неговата ефективна присъда, въпреки че мотивите му все още не са известни той е признат за виновен.



Нови епизоди от пети сезон на Убийство в Средния Запад (6×60) идат на 15 юни, четвъртък, от 22:00 часа. Жителите на средноамериканското градче държат уликите, за да помогнат за разкриването на убийство, което завинаги е променило живота им и начина, по който усещат мястото, което наричат свой дом.

Нови епизоди от четвърти сезон на С камера на ревера (5×60) ще започнат да се излъчват от 21 юни, сряда, от 22:00 часа. С камера на ревера заснема опасната работа на полицаите от първо лице със суровото, напрегнато и изпълнено с екшън ежедневие с бързо променящи се ситуации и решенията на живот и смърт, които трябва да вземат в мига, в който се появят.

Втори сезон на Непълнолетни под прикритие (8×60) започва на 26 юни, понеделник, от 23:00 часа. Ру Пауъл е жена с мисия да разкрие опасностите и да предотврати сексуалните посегателства над деца онлайн. С помощта на екипа си с нестопанска цел, SOSA, се представят за непълнолетни момичета, за да влязат в контакт с мъже с престъпни намерения и да защитят най-уязвимите.



ID от стартира и уикенди под надслова ‘мистерията на едно убийство’ от 10 юни от 22:00 часа:

10 юни от 22:00 часа – Робърт Дърст: Момичетата на Боби. Съпругата на милионера Робърт Дърст – Кейти Дърст изчезва през 1982 г. 18 години по-късно най-добрата приятелка на Робърт е убита, а наследникът на недвижими имоти изчезва.

11 юни от 22:00 часа – Семейният мъж, семейният убиец: Крис Уотс. През август 2018 г. бременна майка и двете ѝ деца са убити. Светът беше шокиран, когато съпругът ѝ и техен баща, Крис Уотс, признава за престъплението.

17 юни от 22:00 часа – Процесът на Антъни Грей. През 2007 г. Джеймс и Вивиан Грей са намерени застреляни в дома си. Единственият им син Антъни е подсъдим за това ужасно престъпление.

18 юни от 22:00 часа – Три жертви в Западен Мемфис. През 1993 г. полицията открива три момчета, убити и осакатени в Западен Мемфис, Арканзас. Следователите смятат, че престъплението е дело на сатанисти.

24 юни от 22:00 часа – Джесика Чембърс. Пожарникарите откриват тежко обгорена 19-годишната Джесика Чембърс на селски път и са шокирани от бруталността на престъплението. А убиецът е изчезнал безследно.

25 юни от 22:00 часа –  Кой е убил Джефри Епщайн. Специални разкази и задълбочени разследвания разкриват нови улики за съмнителния подземен свят, привилегирования живот и противоречивата смърт на Джефри Епщайн.

Четвърти сезон на Оживление в квартала (1×90, 4×60, 1×90) започва на 7 юни, сряда, от 23:00 часа. Най-добрите дизайнери на HGTV ремонтират домове в епична битка за обновяване на домове, като всеки от тях преобразява четири идентични къщи от краен квартал.

Втори сезон на Поправете жилището ми за препродаване (8×60) започва на 15 юни, четвъртък, от 23:00 часа. Посредничката за недвижими имоти Пейдж Търнър използва своя екип, пари и решителност, за да помогне на затруднени притежатели на жилища за препродаване да поемат контрол над проектите си.

Новото реалити за дома  Дом на момента с Гейли Аликс (8×60) стартира на 27 юни, вторник, от 23:00 часа.  Гейли Аликс е изпълнителен директор на Уолстрийт през деня, но през уикендите е дизайнер, който прави ремонти на домове-мечти само за три дни.

Новото кулинарно реалити Вечер с върховните игри на Гай (два сезона с 5×60) е с премиера на 12-юни, понеделник, от 20:55 часа. Гай е домакин на известни гости за една вечер със свръхмодерни кулинарни предизвикателства. Той посреща холивудски звезди и известни готвачи в салона на Flavortown за вечер на забавни, свръхмодерни изкусителни предизвикателства.

Тази неделя, 4 юни, от 21:00 часа ще можем да гледаме  Професия: Стриптийзьор 3 с Чанинг  Тейтъм и Салма Хайек. Майк Лейн се завръща на сцената след провалено бизнес начинание, заради което работи като барман във Флорида. Той се надява, че новият му ангажимент ще бъде и последният. Майк се отправя към Лондон с богата и популярна жена, която ще му направи предложение, на което не може да откаже. Третата част на едноименната поредица е дело на режисьора Стивън Содърбърг, сценарият е на Рийд Каролин, и е продуциран от Чанинг Тейтъм.

На 8 юни от 22:30 ще бъде излъчен документалния филм Обичаме да те обичаме, Дона Съмър. Оригиналният HBO филм е създаден на базата на собствените размисли на Съмър, спомените на близките й семейства, приятели и колеги и е изпълнен с песните й. Филмът предлага е задълбочен поглед към емблематичната изпълнителка, докато създава музиката, отвела я от авангардната музикална сцена в Германия през блясъка и ярките светлини на танцовите клубове в Ню Йорк, до световното признание.

Нейният глас и артистичност се превръщат в саундтрак, оформил цяла епоха. Този личен портрет на Съмър на и извън сцената включва снимки и непоказвани досега домашни видеозаписи – често заснети от самата Съмър – и представлява любопитен поглед към нейното изкуство (от писането на песни към рисуването), докато изследва върховете и паденията в живота й.


Веднага след него от 00:20 часа любителите на българското кино ще имат възможност да гледат отново Жълт олеандър.

Премиерното заглавие на 18 юни от 21:00 часа е Изгубеният крал. Жизнеутвърждаваща история за жена, която не приема да бъде подценявана от силния пол. Тя има смелостта да кръстоса шпага с най-видните местни историци по темата за един от най-противоречивите крале в историята на Англия. През 2012 г., след като са се смятали за изгубени в продължение на над 500 години, останките на крал Ричард III биват открити под паркинг в Лестър. Зад този успех стои Филипа Лангли – историк любител, чиито проучвания са посрещани с неразбиране от приятели и роднини, и с отровен скептицизъм от експерти и академици. Жизнеутвърждаващата история по истински случай за жена, която не търпи да бъде пренебрегвана и подценявана, и има смелостта да се изправи срещу най-изтъкнатите английски историци, за да ги накара да преосмислят вижданията си относно една от най-противоречивите личности в историята на Англия.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *