Да дадем на Георги нов шанс за живот

На 30.04.2022г., нашият приятел, Георги Миленов Йорданов претърпя инцидент. В продължение на вече повече от година, семейството му се бори да си го върне. Поне малко, какъвто беше и какъвто го познаваме.
През април, миналата година, Георги падна по стъпала, което промени живота му завинаги. Днес той е с 4 мозъчни операции, цяла лява парализирана страна и над 95% инвалидност.
Семейството му се справяше с всички разходи, с помощта на близки и роднини, но дневните разходи по медикаменти, специалисти и всички други нужди на Георги надхвърлят 120лв.

Ситуацията се утежни още повече, когато през ноември бащата на Жоро си отиде. Това сломи семейството и влоши рязко финансовата страна на нещата.

Георги е в очакване на пета операция, на главата, която цели затваряне на черепа. Сумата за нея е осигурена, но не и парите, които ще са нужни за последваща рехабилитация, медицински пособия за домашна употреба, изследвания и поддържане на състоянието му.

Може да помогнете като дарите пари по сметката на Георги:
Iban: BG52UNCR70001524789082

Поради невъзможността да се направят акаунти, предвид ситуацията, предоставяме регистрациите на майката и сестрата на Георги в Revolut и Paypal.

Виктория Йорданова:
PayPal (на името сестра му): victoria6hristov@gmail.com
Радостина Маринова:
Revolut (на името на майка му): @radostxje5

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *