Варна минава на следващо ниво с Digital4Varna: Next Level SEO & Social Media Conference

 

В свят, в който милиарди хора използват интернет всеки ден, SEO играе жизненоважна роля за онлайн присъствието на бизнесите. Всеки се стреми към по-добра видимост и растеж в търсачките, а за да се постигне тази цел, трябва да се знаят и да се прилагат постоянно променящите се алгоритми и стратегии в SEO.

 

Digital4Varna:Next Level SEO & Social Media е мястото, на което ще се съберат повече от 15 водещи експерти от цялата страна, за да споделят своите знания, умения и опит. Посетителите ще имат възможността да се потопят  във вълнуващи презентации и панелни дискусии, предлагащи практически инсайти и съвети за постигане на изключителни резултати в SEO.

 

Петото издание на конференцията ще се проведе на 24 юни 2023 г. в хотел “Черно море”, Варна. Програмата на събитието ще представи най-актуалното и иновативното в сегмента, както и много практически примери за създаване на успешна онлайн маркетинг стратегия и начини за използване на Machine Learning за постигане на максимални резултати. Специално внимание ще бъде отделено на възходът на видео съдържанието, както и на бъдещето на социалните мрежи и бизнес стратегии за изграждане на бранд и достигане до по-млада аудитория в TikTok. 

 

Digital4Varna е част от мащабната мрежа от конференции, обединени под бранда Digital4, която тази година се провежда в 10 града в страната и в два извън нея –  Атина, Гърция и Истанбул, Турция. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти, а посланик на Digital4Varna:Next level SEO & Social Media е iGaming.com

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *