Силиконката Жасмина Стоичкова с нов мъж до себе си СНИМКИ

Най-атрактивната силиконка Жасмина Стоичкова издаде по доста нестандартен и тайнствен начин, че има нов мъж до себе си. Преди броени часове се завърна от романтична почивка в Австрия, от където сподели уникални сторита. Ясно се вижда, че е отседнала в един от най-луксозните хотели там. 

Силиконката е качила и няколко свои секси кадри, а на едната снимка загатва за новия си любим. 

На кадър се вижда, че новият любим на силиконката започва с буквата А. Свързахме се е с нейни приятелки от хайлайфа, за да научим самоличността на мъжа, но се оказа, че от известно време Жасмина страни от дружките си и не споделя нищо за личния си живот. 

Определено е стеснила приятелския си кръг след последните две сериозни връзки. Както знаем, тя имаше доста бурна любов с политик от ГЕРБ от Стара Загора и се породиха съмнения, че новият мъж на силиконката е също от политическия свят на България. 

Определено новият мъж на Стоичкова е наясно, че тя си пада по лукса и я е завел на доста скъпа ваканция в Австрия. От снимките се вижда, че хотелът е на много високо ниво, а Жасмина се чувства в свои води в такъв изискан лукс./show.blitz.bg

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *