THEATRO BAND подгрява Цеца Величкович в Бургас на 29 юли

Точно 5 дни остават до големия концерт на известната сръбска икона на музиката Цеца Величкович. Изпълнителката ще излезе на 29 юли за първия си голям концерт в Бургас на голяма сцена. Мястото е Морска гара, Бургас.

THEATRO BAND, формацията на известното столично заведение, ще подгрява публиката с много хитове преди излизането на сръбската изпълнителка. Цеца сама настоява пред организаторите на концерта преди нея на сцената да се изяви голям бенд с натрупан опит, какъвто е THEATRO BAND.

Билети за концерта все още могат да бъдат закупени през сайта www.ceca.bg, в мрежата на Ticketstation или Eventim. В продажба са и специалните VIP маси. Начало на концерта 20:00 часа. Вратите ще отворят в 19:00 часа. При наличност – на място също ще можете да закупите от желаните пропуски в деня на концерта.

На сайта https://ceca.bg/faq/ ще намерите отговорите на всички най-важни въпроси свързани с достъпа до концерта, допускат ли се лица под 18 години и как, в колко часа ще отворят вратите в деня на събитието и още други.

Официален сайт за концерта- https://ceca.bg/
Официална Facebook страница за концерта –
https://www.facebook.com/ceca.concert.bulgaria
Официална Instagram страница за концерта – https://www.instagram.com/ceca.concert.bg

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *