БРОЕНИ ДНИ ДО КОНКУРСА МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ОБЗОР 2023

Елате там, където другите нямат шанс да бъдат…

           В разгара  на лятото и палещите слънчеви лъчи,  кметство Обзор и Wave beach bar – Обзор Ви канят на истинско пиршество за сетивата – конкурсът за красота и европейски зрелища – Мис и Мистър Топ лица на Обзор 2023.

  Фулмакс   емоцията  с магнетични местни и национални красавици и морски мачовци е предвидена за  11-ти август, петък от 16.30 часа на отговарящия на всички съвременни евростандарти Централнен обзорски плаж Теополис, пред култовия The Wave beach bar.

  Модният  пърформанс  се провежда традиционно под генералната опека на кмета на град Обзор – Христо Янев 

       В журито ще присъства водещият светски пи ар на България: Наско Лазаров, обзорски повелители на плажните атракции, представители на домакините, спонсори и естети от божествения черноморски град (в превод античното име на Обзор е Теополис – Божествен град).

 Мис  и Мистър Топ лица на Обзор присъства в културния и нощен живот на китния туристически град вече 24 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна,  и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   „разходка на модни закачалки“. 

 За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му,  в деня на шоуто, на 11 август, петък, от 16,30 часа на Централния обзорски плаж пред  Wave beach bar. 

 Пърформънсът ще е зашеметяващ!

Лайфстайл събитието ще стартира със зрелищната масовка „Картоиграчът и Красавиците“.

 Съорганизатор на модния ивент на сезона в Обзор е Национална модна-шоу агенция Идея Прима – Варна, с лидиращи позиции от повече от две декади по българското Черноморие.  Водещ  на конкурса е собственикът на агенцията-популярният Димитър Увалиев. 

В ивента ще има  и артистично присъствие за Повелителя на всички морски простори – Нептун, както и малката прима балерина на Обзор – 8-годишната Стели.

За поредна година Основен медия и лайф стайл партньор на конкурса е и PRofile International.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *