Мис Велинград 2023 отново с кауза и много изявени участнички

Шоу-програмата ще бъде богата и наситена с вълнуващи изпълнения

Най-чаканото и сензационно събитие във Велинград ще се проведе на 01.09.23г. от 21:00ч в емблематичния за града клуб Vortex.
След трудната селекция от огромния наплив на кандидатки за короната на конкурса, вече са ясни кои са избраните претендентки.
12 красиви, артистични и талантливи млади дами ще участват в престижния конкурс.
Рекордно присъствие има на момичета от Велинград – сред, които е и носителката на много титли от международни конкурси за красота и дори участие в Ню Йорк Фешън уийк.

Успешна латино танцьорка и четирикратна шампионка по художествена гимнастика също са част от селекцията.
И още, професионален модел, състезателка по спортни танци, актриси дори и вице Мис Пловдив, ще се борят да представят Спа столицата на националния конкурс Мис България.

“Радвам се, че няма да съм част от журито тази година. Наистина ще бъде труден изборът, но вярвам, че най-достойната ще победи. – споделя организаторката и продуцент на Мис Велинград – Краси Гешева.

С подкрепата на община Велинград ще се реализира и благотворителната кампания. Тази година средствата ще се събират чрез продажбата на куверти за събитието. Събраната сума ще подпомогне Центърът за деца и младежи с увреждания в града.
Може да резервирате своя куверт на телефон на тел. 0886619669 или на фейсбук страницата – Мис Велинград/Miss Velingrad. За доброто настроение на всички гости ще се погрижи популярната певица Джия.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *