Джонатан Найт между музиката и фермерските къщи в „Ремонт на фермерски къщи“ по Discovery

Джонатан Найт обича да реставрира исторически фермерски къщи в Нова Англия. С помощта на своята дизайнерка Кристина той вдъхва нов живот на тези домове. Джонатан познаваме като член на момчешка група New Kids on the Block. Някогашната бой банда се сформира през 1984 г. и пробива с хитове като You Got It (The Right Stuff) и Hangin’ Tough през 1988 и 1989 г. След пауза групата се събира отново през 2008 година и оттогава е активна. През 2023 година имат четири планирани концерта. Днес Джонатан освен с музикалната си кариера е популярен и като един от успешните и дългогодишни водещи на Warner Bros. Discovery с предавания по телевизионните канали HGTV и Discovery. 

Епизоди от новия сезон на „Ремонт на фермерски къщи“ можете да гледате всяка събота от 19:00 часа по Discovery. ТРЕЙЛЪР

Джонатан често има случаи, в които хората го разпознават заради предаването, а не заради NKOTB.  „Преди месец с брат ми летяхме някъде и билетният агент ни посрещна. Мислех, че ще каже: „Хей, познавам ви от New Kids“. Вместо това тя каза: „Хей, ти си онзи човек от фермерските къщи“. Брат ми ме погледна и просто започна да се смее.“ – споделя той.

Джонатан работи по шоуто вече шест години и с екранната му партньорка – дизайнерът Кристина, вече са на прага на втори сезон. „Винаги съм знаел, че телевизионното реалити е подходящо за мен. Мислех, че ще е забавно да покажа тази част от живота си, защото много хора наистина не знаят за нея. Заедно с Кристина направихме пилотния проект преди четири години. Сега е невероятно да сме тук и да обсъждаме втория сезон. Чувствам се късметлия. Толкова се радвам, че хората харесват поредицата ни.“

Двамата са доволни от това, което ще видят зрителите в новите епизоди. Обещават голямо разнообразие в проектите, като включително сред тях има предизвикателство с местене на къща от основите й през път, за да я построят наново от другата му страна – нещо, с което и двамата се сблъскват за първи път.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *