Последната актуализация на Revolut е най-добрата версия досега – запознайте се с Revolut 10, създаден за лекота

• Revolut 10 е създаден за улесняване на ежедневното управление на парите, със специално внимание към потребителите, които използват Revolut като основна сметка и имат нужда да изпращат, получават, плащат, поделят, проследяват, заделят, поставят лимити, инвестират, даряват и още много – с максимална гъвкавост и ефективност.

• Лесно проследяване на парите ви: Revolut 10 ви предоставя опростен изглед на всичките ви пари от едно място. Превключването между сметките е по-ясно и по-изчистено, което прави още по-лесно проследяването на парите ви между различните валути, кредитни продукти, сметки за спестявания, джобове и съвместна сметка.

• Лесно превключете според настроението си: Променете темата на приложението, персонализирайте началния си екран с най-често използваните от вас функции, изберете фонове и тапети – можете да съобразите стила на акаунта си според вашето усещане и предпочитания.

• Лесно изпращане, харчене и спестяване: Опростеният интерфейс прави използването на любимите ви продукти на Revolut по-лесно. Лесно и бързо е да изпратите пари наблизо или надалеч, лесно е да наблюдавате как парите ви растат.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ СВЕТА НА REVOLUT

София, 10 октомври 2023 г. – Revolut, глобалното финансово суперприложение с над 35 милиона клиенти по света, от които над 660 000 в България, представя новия си и подобрен дизайн, създаден за лекота – Revolut 10.

Новият дизайн на Revolut е изграден да направи ежедневното управление на парите възможно най-лесно, със специално внимание към потребителите, които използват Revolut като своя основна сметка. Revolut 10 е най-добрият партньор за изпращане, получаване, плащане, поделяне, проследяване, заделяне, поставяне на лимити, инвестиране, даряване и още много – с максимална гъвкавост и ефективност, за да направи управлението на парите възможно най-лесно и безпроблемно.

Разширеният пакет от продукти и услуги на Revolut имаше нужда от нов дизайн, който да постави всички тези продукти в изчистен и красив интерфейс с ясна йерархия, което е особено важно за клиентите, използващи приложението ежедневно. Номерът на потребителите, използващи ежедневно Revolut в България, нарастна с 38% през последната година (юли 2023 г. спрямо юли 2022 г.)

Всички сметки и карти са достъпни от началния екран, а инструментите за изграждане на благосъстояние и пълноценно възползване от предимствата за начин на живот са все още лесно достъпни.

Най-новата версия на приложението ви предоставя свободата да я приспособите към собствените си нужди с опростена навигация и пълна персонализация. Потребителите на Revolut 10 могат да съчетаят усещането си с различни теми, фонове и динамични модули.

Превключването между сметките е по-ясно и изчистено, за да проследявате различните си сметки. Дали имате сметка в GBP, EUR, USD или Revolut Съвместна сметка, версия 10 ви предоставя бърз и ясен достъп до нарастваща гама от сметки и продукти.

Освен това функцията Revolut Джобове беше усъвършенствана в новата версия на приложението. Джобовете функционират като подсметки, в които можете авансово да запазите средства за плащане на сметките ви. Подобно на Сейфовете в предишните версии на приложението, те позволяват на потребителите да заделят средства за разходи в отделни от основната им сметка пространства и да организират парите си за неща като комунални сметки и абонаменти. Джобовете предоставят на потребителите на Revolut контрол над финасите им, помагат им по-добре да разпределят бюджета си и да организират парите си.

Иван Чалов, Head of Retail на Revolut, казва: „Revolut 10 е нашата най-голяма крачка напред в подпомагането на клиентите ни да направят Revolut своя основна сметка. Изградихме Revolut 10, за да предоставим на клиентите по-ясен изглед на всички техни сметки и средства от едно място и лесна навигация между любимите им функции и продукти. Създаден за лекота, ние се надяваме актуализираният, изчистен дизайн да помогне на потребителите на Revolut да открият съществуващи функции и продукти, за които може да не са подозирали, че държат в ръката си.
Ние знаем, че всеки потребител е уникален и има индивидуални нужди, затова много се радваме да предоставим опции за персонализиране, включително динамични модули, с които клиентите могат да определят карти или предпочитани получатели още от началния си екран, за да движат парите си само с едно докосване. Без значение в коя точка на финансовото си пътешествие се намирате, Revolut може лесно да ви помогне да уреждате паричните въпроси.”

Ето как да актуализирате приложението:
• Отидете в магазина ви за приложения
• Потърсете „Revolut“
• Кликнете „Актуализация“
• Уверете се, че актуализирате до най-новата версия – 10
• Върнете се в приложението Revolut, за да включите новата функция от менюто в „Профил“
• Насладете се на новия дизайн!
• Забележка: приложението се въвежда постепенно и е възможно да отнеме известно време, преди да видите достъпна новата функция

Като глобално финансово суперприложение, Revolut се стреми да предостави повече на клиентите си с инструменти за ежедневно управление на парите – от по-разумно изпращане, харчене и спестяване до уреждане на нуждите, свързани с пътуване. Със стартирането на версия 10, Revolut споделя някои съвети, за да получите повече от своето приложение.

Няколко полезни съвета от Revolut:

Харчене
• Конкурентни валутни курсове: Revolut предлага страхотни обменни курсове, наречени „курс на Revolut“.
• Автоматичен обмен: Опитвате се да получите изгоден обменен курс преди почивката си или да се предпазите от колебанията на пазара? Настройте автоматичен обмен на валута по желания от вас курс.
• Управление на абонаменти: Проследявайте периодичните абонаментни плащания и управлявайте лесно абонаментите си. Никога повече не бъдете таксувани за пробен период. Ще засечем кога приключват безплатните пробни периоди и ще ви предупредим предварително, за да можете да решите дали искате да се откажете.

Изпращане
• Международни преводи: Изпратете пари на друг потребител на Revolut по света само за секунди.
• Дарения: Изпратете пари на каузи, които ви интересуват, с едно докосване и се чувствайте добре, знаейки, че благотворителните организации получават 100% от вашето дарение.
• Поделяне на сметки: Управлявайте споделените разходи по-лесно от всякога и запазете приятелствата си с Групови сметки. Чат, поделяне, разплащане – всичко това на едно място! Груповите сметки следят разходите на домакинството ви и правят всички изчисления вместо вас. Ще изпращаме автоматични напомняния на всички, така че да няма повече преследване.

Спестяване
• Бюджетиране: Никога повече не превишавайте разходите си. Създавайте бюджети, категоризирайте разходите и поставяйте лимити. Ние ще изчислим препоръчителните лимити въз основа на прогнозите за разходите ви или вие можете да зададете колко искате да харчите.
• Дребни пари: При закръглянето на дребни пари ние ще закръглим покупките ви с карта на Revolut до най-близкото цяло число и ще приберем разликата във вашите Спестявания/Джобове. Например, ако похарчите 3,70 лв. за кафе, ние ще закръглим сумата на 4,00 лв. и ще поставим 0,30 лв. в избрания от вас Джоб.
• Увеличете максимално парите си: Създайте Гъвкави сметки за различни цели. Получавайте до 3,75% AER/бруто (променлива), изплащана ежедневно (но с месечно натрупване), и теглете незабавно.
• Джобове: Организирайте сметките си и си осигурете пари за ангажирани разходи. Сметките се плащат автоматично от Джоба ви, така че никога повече няма да пропуснете плащане или случайно да похарчите парите, необходими за сметки.

Пътуване
• Спестете от настаняване за почивка: Резервирайте невероятни места за настаняване по целия свят с Revolut Престои.
• Заредете почивката си: Над 300 000 екскурзии, дейности и атракции по целия свят могат да бъдат разгледани с помощта на Revolut Преживявания.
• Закъснял полет? Насладете се на достъп до летищни салони по целия свят с нашите планове Premium и Metal. Регистрирайте предварително полета си, за да получите безплатни пропуски за летищни салони за вас и до трима приятели, ако той закъснее с повече от час. Прилагат се правилата и условията на SmartDelay.
• Освен това можете да получите достъп до над 1000 летищни салона на преференциални цени във всички наши планове. Клиентите на план Ultra получават и неограничен достъп до салони. Прилагат се правилата и условията на Летищни салони. Прилагат се правилата и условията на платения план и абонаментните такси.
• Застраховка за пътуване: Притежателите на сметки Revolut Premium, Metal и Ultra ще имат достъп до редица предимства, свързани със застраховка за пътуване, директно в приложението Revolut.

Сигурност
• Актуализации на ПИН кода на картата: Променете ПИН кода на картата си, когато е необходимо, директно от мобилното или уеб приложение.
• Замразяване на карти: Временно заключвайте и отключвайте картата си за допълнителна сигурност.
• Уеб приложение: Управлявайте сметката си чрез уеб версията. Влезте онлайн, за да замразите/размразите картите си, да блокирате/отблокирате ПИН кода си и да включите/изключите всички други настройки за сигурност на картите с няколко щраквания.
• Виртуални карти: Генерирайте до пет виртуални карти наведнъж за онлайн пазаруване. Това е едновременно чудесно за сигурността и ви дава по-добър контрол върху това как и за какво харчите. Освен това при използване на виртуални карти за еднократна употреба информацията за картата ви се генерира автоматично за всяка трансакция и се подновява след използване, което допълнително повишава сигурността на онлайн трансакциите.
• Известия за трансакции: Получавайте известия за трансакции в реално време на смартфона си всеки път, когато харчите.
• Предотвратяване на измами: Нашата усъвършенствана система за предотвратяване на измами маркира високорискови трансакции и ви изпраща предупреждение, за да можете да откриете измамите и да ги предотвратите още в зародиш.

И още!
• Обучение: Повишете нивото на криптоиграта си с лесни курсове (важат правила и условия, капитал в риск)
• Сметки за лица под 18 години: Revolut <18 е създаден за всички на възраст от 6 до 17 години.
Използвайки цялостна защита и контрол на картите в приложението, младите клиенти на Revolut могат безопасно да проследяват дейността си в приложението и да получават незабавни предупреждения за разходи, за да се придържат към бюджета и да изграждат здравословни финансови навици. Освен това на телефона на родителя или настойника се изпраща незабавно известие, когато картата <18 се използва. Прилагат се правилата и условията на Revolut <18.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *