Нетрадиционна премиера избра Деси Дюлгерян за еротичният трилър „Ще пирувам с кръвта ти“

Деси Дюлгерян не е ново име в света на фантастиката и фентъзито. Писателката от Бургас, която по професия е магистър химик, от юношеството си започва да пише не само стихотворения и есета, но и още с дебютната си, хитова поредица “Преобразена” навлиза дълбоко в света на вампирите и други измислени от нея раси. От хоби писането за нея се превръща в страст и абсолютна необходимост. Трилогията, със своите 2500 страници, разбива всякакви клишета в жанра, и е приета от хилядите читатели с ентусиазъм. Към днешна дата се радва на четвърти тираж и присъствие като аудио и електронна книга за четене. Поредицата скоро ще бъде представена и на англоезичния пазар след дългогодишна работа по нейния превод и редакция.

Следващият й проект, фентъзи сагата “Равновесие” е почти завършена, когато Деси се впусква в ново амплоа и го прави в най-тежкия за България и света период – пандемията Ковид 19. Нейната дръзка история “Ще пирувам с кръвта ти” е прецедент в литературата в жанрово отношение. Досега читателите не са попадали на такава книга: еротичен трилър, антиутопия. Появява се на бял свят през март 2023 година в своя нецензуриран вариант и въпреки откровените и понякога трудни сцени в нея, тя спечелва сърцата на читателите си с посланието си, а именно че любовта побеждава всяка болка и житейско обстоятелство.

Деси Дюлгерян е съавтор в радио фентъзи новела “Нестинарски танц”, излъчен по БНР “Христо Ботев” в предаването “Реалити роман”, както и във “Сборник Фортуна” и други сборници за фантастика и фентъзи.

На 21 ноември авторката ще представи в нетрадиционен формат новия си роман, еротичния трилър “Ще пирувам с кръвта ти” в гр. София, пиано бар Синатра, в компанията на Джулиана Гани и други гости, както и многобройните си фенове.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *