Музикалната телевизия на Оцко Василковски HIT MIX MUSIC TV пуска новото парче на Иво “В моите ръцете“

Цялото име на Иво е Ивелин Иванов. Той е на 19 години, роден и живее в гр.Варна. Завършил е Математическа гимназия д-р П.Берон във Варна. Още от ранна детска възраст обожава музика. Ходил е на уроци две години при проф. Иван Кръстев, с който имаше участия в няколко конкурса през 2019, за естрадна песен на български и английски език.

През 2020г., Иво участва в конкурс „Кръстопът на музите“, където има спечелена специална награда от организаторите Дипломант 1-ва степен.

Участвал е като бек вокал в песен на народния изпълнител Ивайло Герасимов, има първо и второ място в конкурс „Звезден сблъсък“- вокално пеене на български и английски език през декември 2020г. Има зад себе си вече един реализиран проект в дует с любимеца на Турция, печелил турския формат Турция Попстар, като песента им се казва „Оставам“.

Иво готви музикална изненада с новата си песен „В моите ръце“

Варна, България – След като зарадва публиката си с дебютния си хит „Бохемски Схеми“, Ивелин Иванов, известен сред музикалните фенове като Иво, вече подготвя своя следващ голям проект. Новата песен на младия изпълнител, озаглавена „В моите ръце“, е обявена за предстояща премиера през февруари и вече предизвиква вълнение сред феновете.

„В моите ръце“ обещава да представи нов аспект от музикалния талант на Иво. Според източници близки до изпълнителя, песента ще запази характерния за Иво стил – модерен със силни балкански влияния, но също така ще внесе и нещо ново и неочаквано, което ще остави ярък отпечатък в сърцата на слушателите.

От своя страна, Иво споделя, че песента „В Моите Ръце“ е вдъхновена от лични преживявания и емоции, което я прави особено важна за него. Той очаква, че тя ще се свърже емоционално с аудиторията и ще донесе ново ниво на близост между него и феновете.

Предвид успеха на „Бохемски Схеми“, очакванията са „В моите ръце“ да продължи тенденцията на Иво да създава хитове, които остават дълго в плейлистите и сърцата на слушателите. С тази нова песен той не само затвърждава своето място на музикалната сцена, но и демонстрира своята готовност да експериментира и развива своето изкуство.

Премиерата на „В моите ръце“ се очаква на 08.02.2024 от 18.00 часа по телевизия Hit mix music с нетърпение от множество музикални любители, които са готови да се насладят на следващия голям хит.

https://www.youtube.com/@Ivo_official

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *