ARAI HELMET СИ ПАРТНИРА С GERMAN IDM CHAMPIONSHIP

Развълнувани сме да обявим, че Arai Helmet стартира чисто ново партньорство с водещата немска серия шосейни състезания, IDM – Международен германски шампионат по мотоциклетизъм – поемайки ролята на:

 

„Официален партньор на IDM – Международен германски шампионат по мотоциклетизъм 2024 г.“

 

Внасяйки десетилетия опит в поддръжката на състезания, Arai ще осигури състезателни услуги за водачите на IDM и подходящо изживяване за потребителите.

 

Arai ще присъства на всяко състезателно събитие по време на шампионата през 2024 г., като се започне от първия кръг на пистата Sachsenring през май, за да осигури обслужване и резервни каски за IDM състезатели, покриващи основния клас Superbike заедно с класовете за поддръжка SuperSport и Sidecar.       

 

Arai също така ще предостави на потребителите сервизно обслужване за тяхната собствена каска Arai. И въпреки че няма да има търговска точка за продажба, потребителите ще могат да изпробват най-новите модели на Arai в сърцето на вълнуващия немски шампионат.

 

В Arai се гордеем с богатата си и дълга състезателна история, по време на която придобихме ценна информация, която ни позволи постоянно да подобряваме защитата на водача в продължение на десетилетия. Да станем официален партньор на Международния немски шампионат по мотоциклети е важна стъпка за Arai, за да продължим ангажимента си да повишим още повече защитата на водача“, каза Мичио Арай, собственик и главен изпълнителен директор на Arai Helmet. „Както водачите на IDM, така и потребителите са еднакво важни за нас в нашия приоритет за защита. Състезанията продължават да ни помагат да придобиваме знания за това как се представят нашите каски и това ни помага да развием най-добрите защитни качества в тях, както за пистата, така и за пътя.“

 

След вълнуващ сезон 2023 г., началото на Международния немски шампионат по мотоциклети 2024 г. е дългоочаквано и Arai Helmet изпраща своите най-добри пожелания на всеки състезател тази година.

 

Календарът на IDM 2024 е както следва:

  • 03.05. – 05.05. – Sachsenring
  • 31.05. – 02.06. – Oschersleben
  • 21.06. – 23.06. – Most (CZ)
  • 26.07. – 28.07. – Schleiz
  • 16.08. – 18.08. – Assen (NL)
  • 30.08. – 01.09. – Nürburgring
  • 20.09. – 22.09. – Hockenheim

За повече информация относно Международния германски шампионат по мотоциклетизъм, моля посетете http://www.idm.de .

 

Относно Arai Helmet

 

Arai Helmet е семейна компания в Япония, която повече от 70 години и през три поколения трупа подобрения в защитата на каските за мотор. Тези усилия започват, когато основателят Хиротаке Арай създава първата си каска за собствена защита, преди стандартите за каски да съществуват в Япония, а семейство Арай продължава неговото наследство и прави защитата на ездача свой приоритет.

Многото малки разлики, с които Arai допринася, може да не са видими, но когато се съберат формират огромна разлика в защитата. По-кръглата, по-гладка и по-здрава форма на черупката на каската Arai показва отдадената ръчна изработка за поддържане на форма, идеална за отблъскване на препятствия и по-добро прилягане към естествените форми на главата на ездача. Arai остава отдаден на своя приоритет за защита.

Официалният представител на японската марка за България е Мотопойнт. Можете да разгледате най-новите модели и графики на марката онлайн на www.motopoint.bg или да посетите шоурума им и да получите експертно мнение и консултация, както и Тест Райд на най-новите модели каски от Arai – гр. София, ж.к. Дружба 2, бул. Проф. Цветан Лазаров 92. Телефон за връзка: +359 892 922 922

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *