Пит Андрейчев: В живота, поне на мен, не ми се налага да изиграя роли, а по-скоро да съм себе си! (ИНТЕРВЮ)

Днешното ми интервю е с изключително успешният и нашумелият Пит Андрейчев. Какво сподели пред мен той, четете в следващите редове.

Здравей, Пит. Благодаря ти че прие поканата ми за интервю. Кажи ми как си, къде те хващам?

– Здравей, благодаря за интереса от твоя страна към мен. Хващаш ме на поредната ми фотосесия, за която ще разберете малко по-нататък.

Преди няколко дни ти бе на събитие в Кан и в имението на един от най-популярните дизайнери Philipp Plein. Разкажи ми малко повече, какво те отведе там?

– Да започнем с това, че бях едно от лицата на Half Magazine и тяхната колаборация с Philip Plein. Моят мениджър, който е и собственик на списанието, ме предложи като модел за фотосесията и бях одобрен от централата. И така, след като заснехме проекта и излезе броят на списанието, поканата към мен не закъсня за това грандиозно събитие.

И докато сме на темата за Philipp Plein, ти грабна две награди на второто издание на Faces and Brands Awards. Сподели ми повече за наградите и каква емоция изпита.

– Изключително съм благодарен на организаторите на Faces and Brands Awards за това, че оценяват труда както на мен, така и на екипа с когото работя. Емоцията когато вземеш каквато и да е награда винаги е голяма и е едно признание за добре свършена работа.

Всички виждаме едно амбициозно, смело и атлетично момче, но какво всъщност не знаем за теб?

– Това което не знаете за мен е, че съм по-обран от към емоции и доста чувствителен.

Ти си моден инфлуенсър и имаш доста последователи в социалните мрежи.. Виждаш ли го като отговорност към всички онези момчета, които искат да бъдат като теб и ти подражават?

– Разбира се че го виждам като отговорност.  Всеки, който има поле за изявя в социалните мрежи е редно да се съобразява и да подбира добре съдържанието, което публикува в мрежите си.

Запознат съм с биографията ти и знам че си пообиколил доста места по света. Кажи ми, кое място усещаш като свое и къде се чувстваш най-щастлив?

– В България се чувствам най-спокойно, но по-скоро бих казал,че съм човек на света.

Няма как да не те попитам, има ли разлика между Пит на сцената и в модата и Пит в живота?

– Разбира се, че има разлика. Пит е един с близките си и съвсем друг, когато е на снимачната площадка. Все пак, понякога ни се налага да играем роли за даден проект и трябва да се превъплатим. В живота, поне на мен, не ми се налага да изиграя роли, а по-скоро да съм себе си.

Не е тайна за никого, че световни звезди като Рики Мартин и Дженифър Лопес харесват снимките ти в Instagram. Кажи ми, как реагира като видя тези известия на телефона си?

-Разбира се, когато видиш че поста ти е харесан от такива звезди, се чувстваш много поласкан и оценен за това, с което се занимаваш.

Колко важно е за един модел и инфлуенсър да бъде и актьор?

– Един модел, според мен, трябва да бъде малко или много и актьор, защото това може само да ти помогне в проектите, които правиш.

Изглеждаш повече от страхотно и тук е момента да попитам, лесно ли поддържаш форма?

– Спазвам тренировъчен режим като тренирам поне по 4 пъти седмично. Избягвам сладко и тестена храна.

Живеем в 21 век и все по-трудно е да срещне човек любовта.. Ами ти, вярваш ли в любовта?

– Разбира се че вярвам в любовта. Тя е една от движещите сили.

Какво не знаят хората за Пит Андрейчев?

– Това което не знаят е че избухвам много бързо, но хубавото е,че ми минава още по-бързо.

Предстои един от най-вълнуващите сезони.. Кажи ми, как ще прекараш лятото – в почивка или ще съчетаеш полезното с приятното?

– За мен винаги е лято.. Относно въпроса, това лято се очертава да бъде повече работно, защото готвя нещо интересно за началото на другата година, но няма да издавам повече.

Благодаря ти за страхотното интервю. Пожелавам ти още много творчески и лични успехи. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Това което си пожелавам е, на първо място здраве за мен, моите близки и последователи, а в творческо отношение – все повече проекти и готини хора около мен. Пожелавам да бъдем по-добри и по откровени един към друг.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *