Revolut разкрива в България първата паневропейска програма за лоялност за дебитни карти – RevPoints

  • Revolut представя  RevPoints – първата паневропейска програма за лоялност за дебитни карти.
  • С RevPoints клиентите могат да трупат точки от ежедневните си разходи и да отключат свят на облаги за пътуване, включително въздушни мили и ексклузивни отстъпки за пътуване, настаняване и преживявания.
  • За разлика от традиционните програми за лоялност, RevPoints не изисква кредитна карта, което прави наградите достъпни за всички потребители.

 

 

Revolut, глобалното финансово приложение с над 40 милиона клиенти по света, днес представи RevPoints – паневропейска програма за лоялност за дебитни карти, в няколко пазара от ЕИЗ, включително България. Тази нова инициатива позволява на клиентите да превърнат ежедневните си разходи в невероятни награди, включително въздушни мили от предпочитани авиокомпании и ексклузивни отстъпки за пътуване, настаняване, преживявания и още.

 

RevPoints предлага обширни и достъпни възможности за осребряване, съобразени с различни предпочитания и начин на живот – без нужда от кредитна карта. Клиентите могат да обменят своите точки към програми за лоялност на над 30 авиокомпании, включително British Airways Executive Club, Iberia Plus, Vueling Club (чрез Avios/ Flying Blue) и много други, правейки пътуването по-достъпно от всякога, въпреки нарастващите цени на полетите.

 

В допълнение, точките RevPoints могат да бъдат използвани за значителни отстъпки за първокласно ваканционно настаняване и незабравими преживявания чрез раздела „Начин на живот“ в приложението Revolut. За ежедневни награди и удобства точките могат да бъдат използвани и за отстъпки за водещи марки като Oriflame, при пазаруване онлайн с Revolut Pay, което осигурява възможност на клиентите на Revolut да се възползват от всяка спечелена точка.   

 

В зависимост от плана им, потребителите могат да спечелят до 1 точка за похарчени 2 лева, и дори да ускорят печеленето на точки чрез закръгляне на дребните пари от рестото си в точки, чрез завършване на забавни предизвикателства или чрез резервации на Престои и Преживявания в приложението.*

 

Новите потребители могат да започнат пътешествието си с 3000 точки (равни на 3000 въздушни мили или до 60 € в отстъпки за пътуване), след като направят 150 отговарящи на условията трансакции. Освен това потребителите могат да получат до 10 000 точки бонус, като надстроят плана си и достигнат определен праг на разходите през първите 90 дни.

За потребителите на план Revolut Ultra наградите са значителни. Клиентите, които харчат 2500 € на месец, могат да спечелят до 30 000 RevPoints годишно – достатъчни за двупосочен билет от Европа до Ню Йорк или 600 € отстъпка за хотел.[1]

От пробното стартиране през септември 2023 г. са спечелени над 1 милиард точки RevPoints и почти 120 милиона точки са осребрени от потребители на Revolut в седем европейски пазара.

Christopher Guttridge, генерален мениджър на продуктите за начин на живот в Revolut, казва:  „В Revolut ние се фокусираме върху помагането на хората да получат повече за парите си. RevPoints е създадена да трансформира ежедневните разходи в неща и преживявания, които хората обичат, като преобразува рутинните покупки в награди. За разлика от много други програми за лоялност, ние правим RevPoints достъпна за всички, като предоставяме възможност на клиентите да увеличават облагите си от използването на Revolut като тяхна основна банкова сметка без да се изисква кредитна карта.”

 

Клиентите на Revolut с планове Premium, Metal и Ultra не само ще получат повече RevPoints от ежедневните си разходи, но също и разнообразие от абонаменти, които включват Financial Times, Freeletics, Tinder, Sleep Cycle, NordVPN и още. От стартирането Revolut продължава да разширява партньорските предимства, налични с програмата, с още абонаменти, които идват скоро.


[1] Основава се на конверсията на въздушни мили към награди на https://www.flyingblue.us/en/spend/flights/rewards. Прилагат се правилата и условията на плания план.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *