Какво да гледаме по телевизионните канали на Warner Bros. Discovery през юли 2024 г.

И през месец юли телевизионните канали на Warner Bros. Discovery ще предложат огромно разнообразие за всеки вкус и настроение.

Започваме с новата поредица на Discovery „В окото на бурята“, в която ще видим шокиращи природни бедствия, а в сезон 20 на „Смъртоносен улов“ ще разберем защо ловците на раци в Аляска имат една от най-смъртоносните професии в света. По TLC ще надникнем в живота на семейство Дерико, които отглеждат четиринадесет деца, както и в живота на бременни тийнейджърки, изправени пред трудности и радостни моменти. А най-новата поредица по TLC ни пренася в Италия, където десетима готвачи ще живеят, готвят и доказват уменията си в италианската кухня в тосканска вила. В една от новите поредици по Investigation Discovery ще научим защо ФБР е най-елитната организация за борба с престъпността в света, а в друга – ужасяващи престъпления имат странна обща черта – всички заподозрени са голи. По HGTV се наслаждаваме на работата на умелите строители, които преобразяват всяко пространство в дом. А по Food Network топ готвачи, ще се съревноват за апетитни награди.

По HBO Гоздила и Конг ще ни завлядеят в три поредни недели преди филмите от 21:00 ч., а те са – „Амстердам“ с Марго Роби, Крисчън Бейл и Джон Дейвид Уошингтън; „Обичам да те мразя“ – романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир и „Линейката“ – екшън трилър на режисьора и продуцент Майкъл Бей с участието на Джейк Гиленхол и Яхия Абдул-Матийн II. Забавление за цялото семейство ще предложат „Лошите момчета“ – престъпна банда животни, които трябва да се престорят, че са се поправили и вече ще бъдат добри момчета, както и Бъстър Муун и любимите ни звезди, които се завръщат с ново музикално приключение с „Ела, изпей 2“. А късните вечери в четвъртък са посветни на документални заглавия, сред които и филмът портрет с подробности за звездата от сериала „Семейство Сопрано“ Стивън Ван Занд.

Ето и селекцията ни от най-интересното по телевизионните канали на WBD:



В окото на бурята, нова поредица (6 x 60) от 21 юли, неделя, 22:00 часа. От торнада до горски пожари – завладяващи кадри са уловили епицентъра на шокиращи природни бедствия в реално време, както никога досега.

Голи и уплашени XL, сезон 9 (8 x 120) от 22 юли, понеделник, 23:00 часа. 12 звезди от предишни сезони се опитват да оцелеят в сурови условия без храна, вода, дрехи и подслон. Дали обединяването им ще помогне или ще попречи на шансовете им за оцеляване?




Смъртоносен улов, сезон 20 (17 x 60, 2 x 120) от 14 юли, неделя, 21:00 часа. Ловците на раци в Аляска имат една от най-смъртоносните професии в света. Те се борят смело с коварните вълни на Берингово море, търсейки ценни кралски раци. ТРЕЙЛЪР

Многознаците Дерико, сезон 5 (8 x 60) от 2 юли, вторник, 21:00 часа. Животът с четиринадесет деца никак не е лесен! Но с порастването на децата родителите Деон и Карън се изправят пред съвсем нови предизвикателства. ТРЕЙЛЪР

Млади и бременни, сезон 6 (13 x 60) от 8 юли, понеделник, 22:00 часа. Тази емоционална поредица ни показва трудностите и радостните моменти в живота на бременни тийнейджърки и техните отношения с родители и партньори преди появата на бебетата.

Моето 300-килограмово тяло: Къде са те сега?, сезон 7 – първа част (6 х 120) от 18 юли, четвъртък, 22:00 часа. Вижте любимите си герои, които продължават да отслабват. Проследете как се е променил животът им и какво ги очаква в бъдеще. ТРЕЙЛЪР

Къща „Чао“, нова поредица (7 x 60, 1 x 90), от 30 юли, вторник, 22:00 часа. Водещите Алекс Гуарнашели и Габе Бертачини посрещат десетима готвачи в тосканска вила, където ще живеят, готвят и доказват уменията си в италианската кухня. 

Престъпления, превзели интернет, сезон 4 (12 x 30) от 1 юли, понеделник, 23:00 часа. Завладяващи клипове на отвличания, влизания с взлом, диви преследвания с коли и други престъпления събират милиони гледания, но историите зад тези злодеяния често остават неразкрити – досега. Тази поредица отвежда зрителите в най-шокиращите престъпления, превзели интернет. ТРЕЙЛЪР

На показ: голи престъпления, нова поредица (8 x 30) от 24 юли, сряда, 22:00 часа. Заснети на камера ужасяващи престъпления – от смразяващо влизане с взлом в къща до обир на пицария – имат странна обща черта: всички заподозрени са голи.

Агресия на пътя, нова поредица (8 х 30) от 24 юли, сряда, 23:00 часа. Разгневени шофьори са заснети на камера в спиращи дъха моменти на пътна ярост. Всеки епизод включва множество интервюта от жертви или свидетели на агресивно поведение.

Преследване с Джон Уолш, сезон 5 (6 х 60) от 18 юли, четвъртък, 22:00 часа. Джон Уолш продължава мисията си да издирва бегълци от правосъдието, да намира изчезнали деца и да дава възможност на обществеността да помогне в подкрепа на по-ефективна и отговорна система за наказателно правосъдие.

Федерални агенти, нова поредица (6 x 60) от 6 юли, събота, 22:00 часа. Агенти, информатори и жертви разкриват гениалните тактики и трудните решения, които правят ФБР най-елитната организация за борба с престъпността в света. ТРЕЙЛЪР


Кой се страхува от евтина стара къща?, нова поредица (8 x 60) от 5 юли, петък, 22:00 часа.
 Експертите по исторически къщи Итън и Елизабет Финкелщайн помагат на купувачите на жилища да намерят стари имоти на абсурдно ниски цени и да възстановят тези архитектурни съкровища до нов блясък.

Къща от лотарията, сезон 16 (14 x 30) от 15 юли, понеделник, 22:00 часа. Победители от лотарията търсят своите нови домове-мечти, а Дейвид Бромстад е с тях, за да им помогне да решат дали да похарчат цялата печалба за екстравагантно имение или да се задоволят със стабилна инвестиция.

Битка на плажа, сезон 4 (5 x 60, 1 x 90, 1 x 120), от 24 юли, сряда, 23:00 часа. Таня Наяк, Тай Пенингтън и Алисън Виктория се завръщат, за да наставляват три нови екипа от талантливи реноватори. Всеки отбор ще има шест седмици, за да преустрои разрушена къща на плажа и да се състезава за парична награда от $50 000!

Добра структура, още по-добър двор, нова поредица (1 x 60), от 25 юли, четвъртък, 22:00 часа. Майстор градинарят Карън И Лейн помага на клиентите си да преобразят своите външни пространства с реновиране на открито. 


Supermarket Stakeout, сезон 6 (14 х 60) от 23 юли, вторник, 18:00 часа. 
Алекс Гуарнашели е домакин на четирима готвачи, които се борят в конкурентна кухня пред магазин за хранителни стоки. Всеки кръг е тематичен, а готвачите трябва да преговарят за покупките на клиентите от магазина.

Ciao House S2, сезон 2 (8 x 60, 2 x 120) от 24 юли, сряда, 18:00 часа. Домакините и съдии Алекс Гуарнашели и Габе Бертачини канят дванадесет талантливи готвачи в Пулия, Италия, където ще живеят и готвят заедно в красива италианска вила и кулинарните им умения ще бъдат тествани както никога досега.


Амстердам, 7 юли, неделя, 21:00 часа. 
Филмът по сценарий и под режисурата на Дейвид О. Ръсел смесва исторически факти с фикция. Действието се развива през 30-те години на миналия век и проследява трима приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите сюжети в американската история.

Обичам да те мразя, 14 юли, неделя, 21:00 часа. Нещата излизат извън контрол в тази романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир. Беа и Бен са необвързани, излезли на страхотна първа среща. След това обаче нещата се объркват и двамата не могат да се понасят. Но когато неочаквано се срещат отново на сватба в Австралия, те правят това, което всеки двама зрели възрастни на тяхно място биха направили: преструват се на двойка.

Линейката, 21 юли, неделя, 21:00 часа. Майкъл Бей е режисьор на този трилър, в който Джейк Гиленхол и Яхия Абдул-Матийн II играят доведени братя, готови на кражба в размер на 32 милиона долара в Лос Анджелис. Когато планът главоломно се проваля, те са принудени да избягат с помощта на линейката, която отвличат.

ГОДЗИЛА & КОНГ

Конг: Островът на черепа, 7 юли, неделя, 19:00 часа. Голям екип учени, военни и търсещи приключения се събират за мисия в непознат остров в Тихия океан. Колкото и да е красив, той крие опасна тайна – това е владението на митичния Конг.

Годзила (2014), 14 юли, неделя, 19:00 часа. Това е история за човешкия кураж и помирението пред титаничните сили на природата. Най-известното чудовище на света се изправя срещу злостни създания, които заплашват съществуването на човечеството.

Годзила: Кралят на чудовищата, 21 юли, неделя, 17:00 часа. Крипто-зооложката агенция „Монарх“ е изправена пред цяла батарея от гигантски чудовища – Годзила, Мотра, Родан и триглавия Кинг Джидора. Древните създания се борят за превъзходство и поставят на карта живота на човечеството.

Годзила срещу Конг, 21 юли, неделя, 19:10 часа. Конг и закрилниците му поемат на опасно пътешествие, за да открият истинския му дом. С тях е и сирачето Джиа, с което Конг създава уникална и силна връзка. Неочаквано обаче се изпречват на пътя на яростния Годзила.

Годзила и Конг: Нова империя, 28 юли, 21:00 часа
Могъщият Конг се отправя към непознат слой в центъра на Земята, за да открие семейството си. Това, на което попада там, изважда наяве най-голямата заплаха, пред която се е изправял. Годзила и Конг ще трябва да обединят сили, за да се справят с опасност, която може да унищожи както техния, така и човешкия свят.

Вижте как бягат, 20 юли, събота, 21:00 часа. Умореният от живота полицейски инспектор Стопард и нетърпеливият му млад помощник Стокър трябва да се потопят в театралния ъндърграунд на Лондон от 50-те години на миналия век, за да разследват убийство, случило се по време на подготовката на филм по хитова пиеса. Всеки от работещите в театъра е заподозрян, включително и продуцентката на пиесата Петула Спенсър и съпругата на продуцента на филма. Сценарият е на известния  Марк Чапъл.

Бостънския удушвач (2023), 26 юли, петък, 21:00 часа. Филмът проследява Лорета Маклофлин, репортер на вестник Record American, която става първият журналист, който прави връзка между убийствата на Бостънския удушвач. Докато мистериозният убиец отнема все повече и повече животи, Лорета се опитва да продължи своето разследване заедно с колежката си и близка довереница Джийн Кол, но двете се оказват възпрепятствани от бесния сексизъм на времето си. Въпреки това Маклофлин и Кол смело преследват историята на собствен огромен риск, поставяйки собствените си животи в опасност в желанието си да разкрият истината.

Засега те обичам, 18 юли, четвъртък, 21:00 часа. Анна и Томас са двойка, на която ѝ липсва най-важното: любов. Отношенията им са белязани от объркване и липса на отдаденост, но има ли как любовта да оцелее, когато не можеш да жертваш мечтите си заради човека до себе си?

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Лошите момчета (2022), 6 юли, събота, 21:00 часа. След години, изпълнени с дръзки обири, за които се носят легенди, банда животни, които са изпечени престъпници, най-накрая бива заловена. За да избегнат затвора, нейните членове трябва да осъществят най-сложната измама в живота си досега: да се престорят, че са се поправили и вече ще бъдат добри момчета. Но се оказва, че никой никога не се е провалял толкова зрелищно в опитите си да бъде добър.





Дневникът на Паулина П., 4 юли, четвъртък, 19:25 часа. Базиран на нейните дневници, филмът проследява приключенията на Паулина П. в училище и у дома, и всички предизвикателства, които преодолява.


Морска искра, 11 юли, четвъртък, 19:20 часа. Рибар умира в Северно море при мистериозни обстоятелства. Хората коментират, че капитанът е виновен. Дъщерята на рибаря – тийнейджърката Лена, обаче подозира, че корабът не е потънал случайно. Никой не й вярва, дори най-добрата ѝ приятелка. Когато Лена зърва огромна сянка, плъзгаща се под морската повърхност, тя е решена да докаже, че огромно непознато морско създание брод

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *