Какво да гледаме в Max през юли 2024

Посрещаме юли с нови сезони на любими поредици и с вълнуващи премиерни заглавия.

С радост в Max посрещаме първия концерт на български изпълнител, а именно един от трите поредни концерта в зала 1 на НДК от миналата година на Любо Киров. Концертът се нарежда в селекцията „Български продукции“ в международната стрийминг платформа Мах.

При сериалите „Нарушителите“, „По американски: Завращане у дома“ и „Разкажи ми всичко“ се завръщат с нови сезони, а при филмите Годзила, Конг и други титанични сили на природата ще поставят на карта живота на човечеството. Сидни Суини и Глен Пауъл пък си имат своите проблеми в романтичната комедия „Обичам да те мразя“. Кийра Найтли и Кари Куун са по следите на „Бостънския удушвач“, а Марго Роби, Крисчън Бейл и Джон Дейвид Уошингтън са трима приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите сюжети в американската история, във филма Амстердам. При документалните предложения ще разберем защо 4-ти август е толкова значим ден за олимпийската история, ще проследим кариерата на бейзболиста Пийт Роуз и ще научим историята на „Проблемните тийнейджъри“, пребивавали в институции, свързани с култ. Забавление за цялото семейство ще предложат „Лошите момчета“ – престъпна банда животни, които трябва да се престорят, че са се поправили и вече ще бъдат добри момчета, както и Бъстър Муун и любимите ни звезди, които се завръщат с ново музикално приключение с „Ела, изпей 2“.

А в допълнение ‚Спорт‘ в Мах може да се гледа всеки един момент от мачовете при жените и мъжете на турнира Уимбълдън

Ето и останалите ни предложения от селекцията ни за най-интересното през месец юли в Max.

СЕРИАЛИ

НАРУШИТЕЛИТЕ, сезон 3
MAX – 11 юли
Декана очаква съдебен процес, а бандата продължават живота си. Бен управлява собствен павилион за храна и ходи по срещи. Мирна подновява връзката си със старо гадже, Шон. Джон е решил да бъде дзен, въпреки че бракът му е на ръба. Шокираща диагноза кара Габи да се замисли за бебе, докато Грег е принуден да върне наследството на баща си, графът. Даян е напълно квалифициран социален работник и обучава нетърпеливото си протеже Стан. Но всичко се променя, когато Рани се появява с ужасна тайна и се нуждае от тях, за да я покрие Бандата е хвърлена обратно в света на престъпленията и отново става мишена на Декана.

ПО АМЕРИКАНСКИ: ЗАВРАЩАНЕ У ДОМА, сезон 3
MAX – 16 юли
Млада тенис надежда от Бевърли Хилс и бейзболист от Чикаго се борят с високите залози на колежанския спорт в престижния ИЧКУ.

РАЗКАЖИ МИ ВСИЧКО, сезон 2
MAX – 25 юли
Джони започва на чисто в друг град и с нови приятели. Ела е импулсивна, често се поставя в опасни ситуации, има проблеми с психичното си здраве, а когато клип със сексуално съдържание взривява интернет, не знае на кого може да се довери. Найша отчаяно търси одобрението на родителите си, хвърля се в дигитално предизвикателство и в токсична връзка. Дилън е почти на 18, израснал е в приемни семейства, а сега спи по диваните на приятели. Съкровената му мечта е да има дом, но дали ще го дели с гаджето си Томи? Бекс е била тормозена в училище и отчаяно иска истинско приятелство. Може ли връзката ѝ с Джони да устои на чувството ѝ за несигурност? Напрежението през последната учебна година расте, а приятелите трябва да се справят с изпитанията на тийнейджърския живот, подкрепяйки се взаимно.

ФИЛМИ

ГОДЗИЛА (2014)
MAX – 4 юли
Това е история за човешкия кураж и помирението пред титаничните сили на природата. Най-известното чудовище на света се изправя срещу злостни създания, които заплашват съществуването на човечеството.

ГОДЗИЛА: КРАЛЯТ НА ЧУДОВИЩАТА
MAX – 4 юли
Крипто-зооложката агенция „Монарх“ е изправена пред цяла батарея от гигантски чудовища – Годзила, Мотра, Родан и триглавия Кинг Джидора. Древните създания се борят за превъзходство и поставят на карта живота на човечеството.

ГОДЗИЛА СРЕЩУ КОНГ
MAX – 4 юли
Конг и закрилниците му поемат на опасно пътешествие, за да открият истинския му дом. С тях е и сирачето Джиа, с което Конг създава уникална и силна връзка. Неочаквано обаче се изпречват на пътя на яростния Годзила.

ГОДЗИЛА И КОНГ: НОВА ИМПЕРИЯ
MAX – 4 юли
Епичната битка продължава! Новата глава от Монстър-вселената ще изправи могъщия Конг и страховития Годзила срещу смъртоносна заплаха, скрита в недрата на Земята, която заплашва тяхното и нашето съществуване. „Годзила и Конг: Нова империя“ разказва историята на тези титани, за да стигне до корените им. Ще надникнем в мистериите на Островът на черепа и митичната битка, създала тези необикновени създания, свързани с човечеството завинаги.

УРИНАСА
MAX – 5 юли
Докато целият свят гледа нагоре към Луната, Джордж Лосър гледа надолу към писоара. В пика на един от най-значимите моменти в човешката история – кацането на Луната – работещият в склад на НАСА мъж е на път да осъществи своя малък пробив: изобретяването на първата мрежа за писоар.

АМСТЕРДАМ
MAX – 5 юли
Филмът по сценарий и под режисурата на Дейвид О. Ръсел смесва исторически факти с фикция. Действието се развива през 30-те години на миналия век и проследява трима приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите сюжети в американската история.

ИМПЕРИЯ НА СВЕТЛИНАТА
MAX – 5 юли
Управителката Хилари и нейните колеги подготвят своя кинотеатър на крайбрежната улица за местната премиера на Огнените колесници. В западналия град се надига крайнодясно движение и навън вилнеят бръснати глави. Приветливият нов служител Стивън се сприятелява със затрупаната с проблеми Хилари. Връзката им е колкото затрогваща, толкова и сърцераздирателна. Филмът е едновременно красив носталгичен поглед към магията на киното и изненадващо безпощаден анализ на реалността на психичните заболявания. “Империя на светлината” е напомняне, че киното е пространство за колективно преживяване на красиви истории, които отнасяме до края на живота си.

ОБИЧАМ ДА ТЕ МРАЗЯ
MAX – 12 юли
Нещата излизат извън контрол в тази романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на „Много шум за нищо“ на Шекспир. Беа и Бен са необвързани, излезли на страхотна първа среща. След това обаче нещата се объркват и двамата не могат да се понасят. Но когато неочаквано се срещат отново на сватба в Австралия, те правят това, което всеки двама зрели възрастни на тяхно място биха направили: преструват се на двойка.

ШЕВАЛИЕ
MAX – 12 юли
Базиран на истинската история на композитора Джоузеф Болон, Шевалие дьо Сен-Жорж, незаконен син на африкански роб и собственик на френска плантация, който се издига до висините във френското общество като композитор преди злополучна любовна афера.

ВИЖТЕ КАК БЯГАТ
MAX – 19 юли
Умореният от живота полицейски инспектор Стопард и нетърпеливият му млад помощник Стокър трябва да се потопят в театралния ъндърграунд на Лондон от 50-те години на миналия век, за да разследват убийство, случило се по време на подготовката на филм по хитова пиеса. Всеки от работещите в театъра е заподозрян, включително и продуцентката на пиесата Петула Спенсър и съпругата на продуцента на филма. Сценарият е на известния Марк Чапъл.

БОСТЪНСКИЯ УДУШВАЧ (2023)
MAX – 26 юли
Филмът проследява Лорета Маклофлин, репортер на вестник Record American, която става първият журналист, който прави връзка между убийствата на Бостънския удушвач. Докато мистериозният убиец отнема все повече и повече животи, Лорета се опитва да продължи своето разследване заедно с колежката си и близка довереница Джийн Кол, но двете се оказват възпрепятствани от бесния сексизъм на времето си. Въпреки това Маклофлин и Кол смело преследват историята на собствен огромен риск, поставяйки собствените си животи в опасност в желанието си да разкрият истината.

ДОКУМЕНТАЛИСТИКА

4 АВГУСТ – ОЛИМПИЙСКА ОДИСЕЯ
MAX – 3 юли
4-ти август е дата, на която са родени и създадени легенди, които пленяват въображението на спортните запалянковци по целия свят и оформят олимпийските игри. Във филма е използаван богат архивен материал, който разкрива на зрителите защо този ден е толкова значим за олимпийската история, както и ексклузивни интервюта със Стюарт Оуен Ранкин (внук на Джеси Оуенс); Скай Браун (Токио 2020 г.); Мари-Жозе Перек (френска трикратна олимпийска шампионка) и бившия лекоатлет и спортен ръководител Лорд Себастиан Коу. „4-ти август – Олимпийска одисея“ се впуска в историите, които стоят зад техните успехи.

ПРОБЛЕМНИТЕ ТИЙНЕЙДЖЪРИ
MAX – 11 юли
Години наред Джен е в капана на печално известното училище „Прово Кениън“. На тринайсетгодишна възраст Даниел Бреголи, по-късно прочула се като рапърката Bhad Bhabie, участва в предаването на д-р Фил и бива изпратена на място за „проблемни“ тийнейджъри. И в двете институции, свързани с култ, се извършва насилие над деца.

ЧАРЛИ ХЪСЪЛ ИЛИ ВСИЧКО ЗА ПИЙТ РОУЗ
MAX – 25 юли
Поредицата от 4 епизода проследява кариерата на бейзболиста Пийт Роуз, който със своите 4256 хита и до днес е лидер във вечната ранглиста на МЛБ. През 1989 г. той дисквалифициран завинаги, когато независимо разследване доказва, че като мениджър на Синсинати Редс рекордьорът е залагал на мачове на своя тим.

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

ЛЮБО КИРОВ – КОНЦЕРТ В СОФИЯ 2023
MAX – 1 юли
Първият концерт на български изпълнител, който влиза в българското съдържание на международната стрийминг платформа Мах, е на Любо Киров. „Любо Киров – Концерт в София 2023“ ще бъде достъпен за зрителите от 1 юли в платформата в селекцията „Български продукции“, в която има съвременни родни пълнометражни и кратки филми, както и сериали. С това стрийминг платформата на Warner Bros. Discovery следва посоката си да предоставя възможност на ползвателите у нас за достъп до качествено многожанрово българско съдържание. Любо Киров е първият български изпълнител, който влиза със запис на един от трите му поредни концерта в зала 1 на НДК от миналата година. В допълнение към него за феновете ще е достъпен и кратък документален филм, който показва „Турне 2023″ зад кулисите. ТРЕЙЛЪР

ЛОШИТЕ МОМЧЕТА
MAX – 6 юли
След години, изпълнени с дръзки обири, за които се носят легенди, банда животни, които са изпечени престъпници, най-накрая бива заловена. За да избегнат затвора, нейните членове трябва да осъществят най-сложната измама в живота си досега: да се престорят, че са се поправили и вече ще бъдат добри момчета. Но се оказва, че никой никога не се е провалял толкова зрелищно в опитите си да бъде добър.

МОРСКА ИСКРА
MAX – 11 юли
Рибар умира в Северно море при мистериозни обстоятелства. Хората коментират, че капитанът е виновен. Дъщерята на рибаря – тийнейджърката Лена, обаче подозира, че корабът не е потънал случайно. Никой не й вярва, дори най-добрата ѝ приятелка. Когато Лена зърва огромна сянка, плъзгаща се под морската повърхност, тя е решена да докаже, че огромно непознато морско създание броди из дълбините…

ЛИГАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И РУБИ: СУПЕРГЕРОИТЕ И ЛОВЦИТЕ, ВТОРА ЧАСТ
MAX – 19 юли
След като са успели да избягат от смъртоносен дигитален капан, членовете на Лигата на справедливостта се завръщат в собствения си свят, за да открият, че хищните създания Грим са превзели Земята! За да победят чудовищата, те трябва да извикат новите си приятели отбор Руби на помощ!

ЕЛА, ИЗПЕЙ 2
MAX – 27 юли
Любимите звезди се завръщат с ново музикално приключение за лечебната сила на музиката. В него Бъстър Муун и приятелите му трябва да убедят затворена рок звезда да се присъедини към тях за откриването на ново шоу.

НА ЖИВО

WIMBLEDON
Мах с допълнение „Спорт“: 1- 14 юни
В допълнение ‚Спорт‘ в Мах може да се гледа всеки един момент от мачовете при жените и мъжете на турнира Уимбълдън.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *