LG ТЕЛЕВИЗОРИТЕ ПРЕДЛАГАТ ПОДОБРЕНО АУДИО ИЗЖИВЯВАНЕ С APPLE MUSIC И DOLBY ATMOS

Потребителите на LG Smart TV получават 3-месечен безплатен пробен период за Apple Music.

LG Electronics представя нова вълнуваща функция на потребителите на LG Smart TV, които обичат да слушат музика. Smart телевизорите на LG – включително OLED и QNED моделите с Dolby Atmos®¹ , са първите телевизори, които поддържат Spatial Audio с Dolby Atmos от Apple Music. Иновативната функция ще подобри музикалното изживяване, като хипнотизира слушателите със завладяващ звук и аудио удоволствието до нови висоти.

 

За да отпразнува този забележителен момент, LG предоставя три месеца безплатно ползване на платформата Apple Music на потребителите на LG Smart TV по целия свят. Тримесечният безплатен пробен период е достъпен в приложението Apple Music на съвместимите LG Smart TV (модели от 2018 г. и по-нови) с webOS 4.0 и по-висока версия, както и на моделите с лайфстайл екран StanbyME, StanbyME Go и MyView Smart Monitor.

 

Apple Music е услуга за стрийминг без реклами с огромна библиотека, която позволява на абонатите да слушат над 100 милиона песни и 30 000 експертно подбрани плейлисти. Apple Music предлага и голямо разнообразие от ексклузивно съдържание, включително Apple Music Live – серия от концерти, включващи излъчване на живо, както и допълнително съдържание след концерта –  албуми, записани на живо, и ексклузивни интервюта с изпълнителите. Потребителите на LG Smart TV могат безпроблемно да получат достъп до Apple Music чрез гласова команда, в LG Content Store, Apps или чрез Music Quick Card² на началния екран, който служи като удобен портал за непрекъснато слушане на любимите плейлисти.

 

Музиката, налична в Dolby Atmos, допълнително обогатява аудио изживяването, осигурявайки повишено ниво на яснота и дълбочина на звука. Apple Music автоматично възпроизвежда песни в Dolby Atmos на съвместими LG Smart телевизори, а когато се свърже с модел саундбар на LG с поддръжка на Dolby Atmos, звукът се хармонизира, за да потопи слушателите в изживяване от следващо ниво. Нещо повече, не е необходимо да регулирате силата на звука, когато преминавате на Dolby Atmos песни, благодарение на реализирания алгоритъм за нормализиране на силата на звука.

 

Дори и на LG Smart телевизори, които не  поддържат  Dolby Atmos, потребителите все още могат да се наслаждават на хипнотизиращия звук, като се свържат с LG Dolby Atmos саундбар³. Телевизорът може също така да се свърже директно с Apple AirPod или други Apple устройства чрез Bluetooth, за да усетят разликата с  Dolby Atmos.

 

Песните и албумите, налични в Dolby Atmos, са ясно обозначени в Apple Music със значка на страницата с подробности за албума. Поради което потребителите могат лесно да ги открият с помощта на широката гама от подбрани плейлисти на Apple Music.

 

„Въвеждането на Dolby Atmos в Apple Music на телевизорите на LG трансформира начина, по който слушаме музика на големия екран“, каза Крис Джо, senior vice-president of platform business в LG Home Entertainment Company. – „LG е посветена да повишава на качеството на стрийминг  съдържание за музикалните ентусиасти по целия свят и ще продължим да предлагаме лесен достъп до страхотно музикално изживяване на всички устройства.“

 

LG ще продължи да повишава нивото на аудио изживяването с поглъщащ звук и разнообразна гама от съдържание. Потребителите на LG Smart TV могат безпроблемно да откриват нови функции и услуги чрез лесната за използване платформа webOS. Повече за най-новата услуга, може да откриете тук: https://www.lg.com/bg/tvs-soundbars/2024/smart/promotion

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *