LG ЗАСИЛВА ЛИДЕРСТВОТО СИ В СФЕРАТА НА БЕЗЖИЧНИЯ OLED С НОВИЯ LG OLED evo M4

Сега наличен и в размер 62 инча, новият M4 е първият и единствен телевизор с безкабелно прехвърляне на видео и аудио на 4K 144Hz

 

LG Electronics (LG) се готви да започне глобалното разпространение на новата серия телевизори OLED evo M4 с придружаваща кутия Zero Connect Box, която предоставя безкабелна връзка между телевизора и приемника. Компанията представя новия модел в размер 65 инча, в допълнение към 77, 83 и 97 инча; M серията предлага да се приспособи към персоналните предпочитания и жилищните пространства на възможно най-много клиенти. Захранван с революционния процесор LG α (Alpha) 11 AI Processor, OLED M4 предоставя първокласно домашно забавление, докато патентованата технология за безжичен пренос отключва нови възможности за оформяне на жилищното пространство.

 

LG OLED evo M4 е първият по рода си телевизор с възможност за излъчване на безжично предавано видео и аудио при 4K 144Hz.* Кутията Zero Connect Box изпраща сигнали към самосветещия OLED екран на телевизора без директни кабелни връзки, тъй като между двете устройства няма такива, които да се изключват и свързват отново.

 

Благодарение на възможността за безжичен пренос Zero Connect Box може да бъде поставен почти навсякъде в стаята, което позволява на потребителите да се възползват от гъвкавостта да подредят жилищното си пространство по свой вкус. Внасяйки многобройни нови възможности в изкуството на „интериорното обзавеждане“, Zero Connect Box също така позволява на потребителите при необходимост лесно да местят телевизора или дори самата Zero Connect Box.

 

Междувременно, в допълнение към безжичната свързаност, LG OLED M4 може да се похвали с впечатляващо качество на картината, благодарение на зашеметяващия си самосветещ екран и новия процесор α (Alpha) 11 AI. Създаден изключително за използване в награждаваните LG OLED телевизори, този процесор използва три десетилетия иновации в областта на изкуствения интелект, като осигурява персонализирани изживявания, съобразени с предпочитанията и навиците на потребителите.

 

По-високата скорост на обработка на изкуствения интелект на M4, заедно с неговия невронен процесор (NPU), го издигат до статута на най-добрия телевизор за игри. Поддържайки 4K съдържание на светкавична честота от 144 Hz, той осигурява плавен геймплей и реалистични визуални ефекти. Мощният процесор на LG, съчетан с най-модерния OLED дисплей, издига удоволствието от игрите на следващото ниво.

 

Телевизорът OLED от серията M4 на LG с кутията Zero Connect Box е пуснат в продажба на големите пазари по света от 1 юли.

 

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *