Андреа за пореден път доказа коя е с „Повече от думи“

Балканската звезда Андреа представи най-новият си музикален видеоклип преди броени часове и успя да разбуни духовете с него.

Малко след премиерара на „Повече от думи“, Андреа представи и най-големите си хитове събрани на едно място в две плочи, които са лимиторано издание и бройките са ограничени.

КУПЕТЕ ЛИМИТИРАНОТО ИЗДАНИЕ НА VINYL LP ОТ ТУК

„Повече от думи“ е нещо, което не е правено до този момент от друг артист. Видеоклипът е късометражен филм заснет от режисьора Станислав Христов – Стенли, а сценарист е самата Андреа.

Певицата сменя няколко визии и трябва да признаем че определено чакането на проекта си е заслужавало. Все пак, Андреа не е от изпълнителките, които пускат песни просто ей така.. Когато тя представя нов проект, то той винаги е изпипан до абсолютно съвършенство.

Страхотна! Няма друг такъв изпълнител!„, „Уау! Липсваше ни тази Андреа!„, „No Andrea, No Evolution!„, „Кралицата се завърна!„, „Личи си колко емоция и труд са вложени в проекта.. Настръхнах!“ – това са малка част от коментарите под видеоклипа в YouTube. Любопитен факт е, че това е един от малкото проекти в жанра, които получават 100% одобрение на меломаните.

Любопитен факт е, че родни и балкански звезди се впечатлиха от проекта на Андреа. Сред тях са Биляниш, Галин, Преслава, Емилия, Тита, Otilia, Mario Joy и други.

Сюжетът на видеоклипа е повече от интересен, а самата Андреа споделя че зад целият проект стои много интересна история, която иска да разкаже в някое телевизионно интервю. Във видеоклипа, виждаме моделът Anze Mezan, който убива Андреа с нож..

Видеоклипът идеално пасва на текста на „Повече от думи“, който е колаборация между Анастасия Мавродиева и Андреа. Музиката е на Йорданчо Василковски – Оцко и Андреа, които за пореден път доказаха че са невероятен тандем.

Можете да гледате „Повече от думи“ по всички музикални канали в България, които ротират поп-фолк музика.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *