Revolut обновява плановете Premium и Metal с нови партньорски абонаменти

●      Клиентите на Revolut с планове Premium и Metal ще имат достъп до разнообразие от абонаменти за дигитални услуги като Financial Times, Freeletics, Headspace, NordVPN, Picsart, Sleep Cycle, Tinder и други, включени в плана им
●      Тези включени допълнителни облаги за плановете Premium и Metal са с годишна стойност, оценена на съответно 1150 лв. и 3350 лв., според вида на плана
●      Облагите се добавят за 2 лв. в плюс на месец за Premium и 4 лв. в плюс на месец за Metal, като Revolut променя цените за някои от платените си планове в ЕИЗ за първи път през последните 5 години.

 
София, 16 ноември 2023 г. – Revolut, глобалното финансово приложение с над 35 милиона клиенти по света и почти 700 000 в България, прави първата основна промяна на платените си планове от стартирането им през 2018 г., за клиентите си в Обединеното кралство и Европейската икономическа зона, включително България. Плановете Premium и Metal сега ще включват достъп до абонаменти за водещи приложения в сферата на начин на живот, на които клиентите могат да се насладят без допълнително заплащане. Вече достъпни за клиентите на Ultra, първокласното членство на Revolut, партньорствата ще добавят допълнителна стойност за клиентите до 3350[1] лв. годишно, в зависимост от вида на плана.
С обновяването на платените си планове Revolut прави крачка напред към целта си да стане предпочитаното глобално приложение за всичко, свързано с парите. Подборът на абонаменти обслужва различни персонални и професионални нужди: новини (Financial Times), фитнес (ClassPass, Freeletics), психично здраве и благополучие (Headspace, Sleep Cycle), продуктивност и свързаност (NordVPN, Picsart) и дори запознанства (Tinder). Тези нови облаги са достъпни в приложението и могат лесно да бъдат активирани от клиентите на Premium и Metal от раздела „Профил“ > „Вашият план“ > „Партньори“.
Tara Massoudi, генерален директор за продуктите Premium в Revolut, коментира: „Винаги се вслушваме в нашите клиенти и обновяваме нашите продукти, за да надхвърлим техните очаквания. Стартираме уникална оферта, несравнима в Европа, която ще събере внимателно подбран пакет от абонаментни услуги, включени в плана ви на Revolut. Един акаунт, който отключва 7 абонамента, донася на клиентите повече стойност и удобство. Като част от подобряването на платените ни планове, вълнуващи допълнителни облаги ще посетят скоро и клиентите на Ultra.”
Според вътрешни данни на Revolut, клиентите в България харчат 53 лв. месечно за дигитални стоки (приложения). През последния месец броят на клиентите, плащащи за тази категория стоки с Revolut, се е увеличил с 11% в сравнение с предишния.
Клиентите на Revolut с планове Premium и Metal могат вече да се възползват от първокласни продукти за банкиране, включително широка гама предимства като:
 
●      Глобална застраховка за пътуване[2]
●      Защита при покупки, за възстановяване на средства и застраховка при анулиране на билети[3]
●      Ексклузивни персонализирани карти
●      Обмен на неаграничени суми пари, без допълнителни такси за обмен от понеделник до петък
●      Отстъпки[4] за международни парични преводи
●      По-високи лимити за тегления от банкомат без такса
●      До 10% възстановена сума при резервиране на настаняване чрез Престои и заплащане с Revolut
●      2 (за Premium) или 5 (за Metal) сметки Revolut <18 за деца
●      Изгодни такси за инвестиции в ценни метали, търгуване или криптовалути (прилагат се правила и условия)
●      5 и съответно 10 сделки с акции без комисиона на месец
●      Достъп с отстъпка за летищни салони
 
Последователен в стремежа си да бъде първото глобално приложение за всичко, свързано с парите, Revolut също така дава възможност на своите клиенти с план Plus да се възползват максимално от парите си, благодарение на повишения лимит за обмен на валута от 6000 лв. (преди 2000 лв.). Новият лимит е приложим за 30-дневен текущ период.
 
Портфолиото на Revolut включва пет плана – безплатен (Standard) план с функции и услуги за ежедневна сметка и четири платени плана (Plus, Premium, Metal и Ultra[5]) с повече включени предимства за множество финансови и ежедневни нужди.
От 16-ти ноември 2023 г. клиентите на Revolut с планове Plus, Premium and Metal ще получат имейл с уведомление за промяната на цената на техния план. Клиентите ще заплащат 7,99 лв. месечно (или 80 лв. годишно) за Plus, 15,99 лв. месечно (или 160 лв. годишно) за Premium и 29,99 лв. месечно (или 300 лв. годишно) за Metal. Съществуващите клиенти с месечно фактуриране могат да заключат цената на настоящия си план за година, като се прехвърлят на годишно фактуриране преди посочената дата в имейла от Revolut. Също така те могат да понижат плана си безплатно до датата, спомената в информационния имейл. 
За Revolut

Revolut изгражда първото в света истински глобално финансово суперприложение, за да помогне на хората да получат повече от парите си. През 2015 г. Revolut стартира в Обединеното кралство, предлагайки парични преводи и обмен. Днес над 35 милиона клиенти по целия свят използват десетки от иновативните продукти на Revolut, за да извършват над 500 милиона трансакции месечно.
 
Чрез нашите лични и бизнес сметки ние предоставяме на клиентите повече контрол над финансите им и свързваме безпроблемно хората по целия свят. www.revolut.com


 
[1]Клиентите с план Premium ще получат добавени облаги с приблизителна годишна стойност от 1150 лв. Клиентите с план Metal ще получат добавени облаги с приблизителна годишна стойност от 3350 лв.
[2] Прилагат са правилата и условията на застраховката (вкл. изключенията)
[3] Прилагат са правилата и условията на застраховката (вкл. изключенията)
[4] 20% отстъпка за план Premium и 40% за план Metal.
[5] Прилагат се правила и условия.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *