Първи норвежки Max Original сериал от 21 май в новата онлайн стрийминг услуга Max

Новата комедийна драма „Норвежко секси мамче“, с участието на Мариан Хоул (Made in Oslo, Ammo) и Тронд Фауса Аурвог (Oppenheimer, Lilyhammer) е с премиера на 21 май, ексклузивно в Max. Норвежкият Max Original сериал от 8 епизода ще достигне до международна аудитория, когато новата стрийминг услуга на Warner Bros. Discovery стартира в цяла Европа.

Норвежко секси мамче“ е сериал, с който страшно се гордеем и сме развълнувани да го видим като част от нашата нова стрийминг услуга в Европа, демонстрирайки, че съдържанието, което произвеждаме в Норвегия, има потенциала да достигне до международна аудитория“казва Магнус Ватн, вицепрезидент „Съдържание и програма“ в Warner Bros. Discovery Норвегия.

Новата стрийминг услуга Max обединява съдържанието на HBO Max, завладяващите развлечения от реалния живот на Discovery и всички състезания от световна класа от първокласната абонаментна услуга Eurosport. Сериалът „Норвежко секси мамче“ е сред първите норвежки Max Original заглавия, което ще бъде достъпно за гледане, когато Max стартира в Норвегия и в редица други европейски страни, включително и България, на 21 май.

Героинята на Мариан Хоул, Лене, е жена в началото на 40-те, която живее със съпруга си Ларс (изигран от Тронд Фауса Аурвог) и сина си тийнейджър Монс (Фритьоф Беър Роланд) в тихо градче извън Осло.

Искрата в брака на Лене отдавна е изчезнала и когато тя внезапно губи работата си в престижна рекламна агенция, тя се чувства изгубена и унизена, чудейки се какво да прави по-нататък. През една пиянска вечер тя публикува на шега снимка, на която е оскъдно облечена с традиционна народна носия в уебсайта InsideFans. Лене скоро осъзнава, че има ниша сред публиката, която е жадна за повече и е готова да плати за това. Страничните приходи са добре дошли, както и вълнението и свободата, които изпитва, живеейки този нов, таен живот. В същото време страхът от разобличаване е изтощителен – кои всъщност са хората, които я гледат?

Сериал за интернет порно и криза на средната възраст не беше точно в списъка ми с желания, но сценарият е невероятен. В съчетание с мечтан екип от актьори и Рун Лангло на борда като режисьор, това беше възможност, която не можех да пропусна. Това е роля, която не знаех, че искам“, казва главната актриса Мариан Хоул. „Норвежко секси мамче“ надхвърли очакванията ми и се надявам зрителите да се насладят на забавния, но и в същото време мрачен сюжет.“

„Норвежко секси мамче“ е с премиера в Max в деня на старта на новата стрийминг услуга – 21 май. По един нов епизод ще бъде достъпен всеки петък.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *