Красимир Недялков и „Шоуто на моя живот“ на 28 април в бар „Singles“ НДК с много изненади

След броени дни ще бъде поредното издание на „Шоуто на моя живот“ на Красимир Недялков, който ще събере на едно място колеги и приятели. Датата е 28 април и със сигурност ще бъде едно от най-интересните събития в столицата.

  Стартът на вечерта ще бъде точно в 19:00 часа, а локацията на събитието ще бъде бар „Singles“, който се намира в НДК. Водещи на събитието ще бъдат Джулиана Гани и Красимир Недялков.   Ко-водещ ще бъде Джулия Андонова.

С музикални изненади, ще зарадват публиката Жана Бергендорф, дует „Мания“, ANN G, Дует с кауза, Светослав Стойчев и други.

По време на събитието, ще бъде направена премиерата на видеоклипа към песента „Богиня“ на Красимир Недялков.

Но това далеч не е всичко. Най-доброто предстои, защото юбилейното издание на „Красимир Недялков на 60: Шоуто на моя живот“ ще бъде три дни, на три различни локации! Първата от тях ще бъде на 04 юни в град София, бар „Singles“ – НДК, втората ще бъде в Бургас на 06 юни в клуб „Младежки театър“, а финалното издание ще бъде на 07 юни във Варна, „Фестивален и конгресен център“.

Със сигурност нито една от вечерите няма да бъде за изпускане, защото ви очаква ударна доза провокации и много изненади.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *