Луксът в Гърция има ново име – Serene Villas Halkidiki

Все още не сте набелязали къде точно в Гърция да отседнете – то горещо ви препоръчваме Serene Villas Halkidiki.

Serene Villas Halkidiki предлагат изживяване от друго ниво. Ако изберете да почивате при тях, то вашата почивка със сигурност ще бъде като в приказките, защото нищо няма да ви липсва.

Частен оазис с освежаващ плувен басейн, модерни удобства и уютен интериор.. Всичко това ще бъде ваше, ако изберете Serene Villas Halkidiki.

Локацията на Serene Villas Halkidiki е повече от перфектна, защото се намира на малко път до летище Солун и в непосредствена близост до плаж Сахара – само 200 метра.

Интериорният дизайн на вилите е зашеметяващ и със сигурност снимките, които ще споделите в  социалните мрежи ще предизвикат истински фурор и хиляди.

„Където летните мечти стават реалност“ – това е мотото на Serene Villas Halkidiki, защото всичките им посетители са повече от доволни и при първа възможност се връщат отново на любимото си място.

Популярната бизнесдама и модел Моника Валериева се наслади на комфорта в съседна Гърция и избра Serene Villas Halkidiki. Тя сподели цял куп сторита, снимки и видеа в своят Instagram профил, което ни навява на мисълта че е прекарала страхотно и е успяла да си почине.

Кадрите на родната красавица събраха хиляди харесвания за отрицателно време. Моника демонстрира топ форма и затвърди тезата, че е сред най-красивите българки и жени в Европа изобщо.

Ако и вие обичате лукса, красивите гледки и комфорта, то Serene Villas Halkidiki е вашето място за почивка този сезон.

Последвайте Serene Villas Halkidiki:

Facebook страница

Instagram профил

Официален сайт

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *