Хотел „ЮГ“ – една от топ локациите в Приморско

Приморско за поредна година ще се докаже като една от най-добрите дестинации, ако почивате в България. Плажовете са страхотни, а градът е приятен за разглеждане.

Ако искате вашата почивка да бъде повече от невероятна, то тогава, с две ръце препоръчваме хотел „ЮГ“. Той предлага гледка към града, която денем и нощем е впечатляваща. Безплатен уайфай, градина и басейн – какво повече му трябва на човек..

Разположението на хотел „ЮГ“ е повече от перфектно – намира се на 200 метра от южният плаж и само на 50 метра от центъра.

В снек-барът, гостите на хотела могат да се насладят на неустоими питиета.

Въпреки че хотелът е две звезди, дава усещането за повече. Комфортът който осигурява, забавленията  като джага, тенис на маса, джага и билярд – определено скуката няма място там!

Стаите в хотел „ЮГ“ са оборудвани с баня с тоалетни принадлежности, телевизор с плосък екран, бюро, спално бельо, хавлии и кърпи. Една част от стаите разполагат с балкон, а другата с морски изглед.

Трябва да споменем и че от 2024 година, хотелът е с нов собственик в лицето на Ангел Стоянов, който има една от най-високите оценки в платформата Booking – 9,7 от 10.

Телефонът за резервации е: 0894 947 050

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *