Без стрес с ANTISTRESS на REFAN! Сега и на промоция!

Стресът ни дебне отвсякъде. Дори да го подминем на работното място, ни връхлита на улицата, дебне ни у дома, изтощава ни в училище и… неминуемо съсипва кожата ни. Под влияние на хормона на стреса тя губи свежия си цвят, придобива изморен и състарен вид.

Този бич на съвременността не може да бъде избегнат, но от REFAN са открили как да намалим вредното му влияние.

ANTISTRESS е козметична серия, която въздейства благотворно върху организма още с приятното си цитрусово ухание, което напомня за лято и отдих. То съчетава в себе си аромат на лимонов цвят, сладък портокал и ябълкова свежест и е балсам за сетивата.

Качествата на козметичната серия ANTISTRESS се дължат на включените в състава й екстракт от върбинка и етерично масло от портокал.

Върбинката е широко използвана в козметиката. Тя е известна още от древността като билка, която подсилва нервната система и потушава напрежението с лимоновия си аромат, който събужда духа и тялото.Екстрактът от върбинка изглажда и омекотява кожата. Този ефект се допълва и от етеричното масло от портокал, което й придава свеж вид и я тонизира. Цитрусовото му ухание въздейства позитивно върху нервната система, отпуска съзнанието след ежедневния стрес и събужда сетивата.

Козметичната серия ANTISTRESS на REFAN е посветена на тялото: кремове за лице, ръце и тяло, захарен ексфолиант за тяло, душ-гел, пилинг сапун-гъба и ръчно изработен сапун на килограм. Тяхното използване внася нотка на свежест и удоволствие в ежедневието и държи неприятните последици от стреса надалеч.

В момента от Кремът за тяло и Душ-гелът от серията се предлагат от РЕФАН в промоционален подаръчен комплект. Възползвайки се от предложението можете да вземете двата продукта с над 30% отстъпка от магазините РЕФАН в цяла България. С конкретното предложение можете да се запознаете ТУК>>>, а всички останали изкусителни летни промоции можете д разгледате ТУК>>>

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *