Андреа запали социалните мрежи с кадри от предстоящото си видео /СНИМКИ/

Както преди броени часове стана ясно, Андреа засне новият си видеоклип, който ще бъде факт съвсем скоро. Певицата ще изненада многобройните си почитатели повече от приятно, защото парчето което клипира е поп-фолк.

В социалните си мрежи, балканската звезда сподели горещи кадри, които разпалват мъжкото въображение и се радват на хиляди харесвания. Трябва да признаем, ще певицата изглежда повече от перфектно..

Кадрите са направени от нейният приятел и фотограф долетял специално от Словения Tibor Golob, който не дойде сам в страната, а с един от най-добрите словенски коафьори.

Във видеоклипа, главна мъжка роля взема моделът Anze Mezan, който е участвал в рекламна кампания на световният гигант Armani.

 Все по-упорито се говори, че това ще бъде хитът на лятото. Музиката е поверена на хитмейкъра Оцко, текстът е на Анастасия Мавродиева, а режисьор на видеото ще бъде Станислав Христов – Стенли. Фотосесията към видеоклипа ще бъде реализирана с Tibor Golob. Стайлингът е поверен на словенският бутик OMARA Fashion Store. Гримът е поверен на Кирил Чалъков, а косите са дело на словенският коафьор Kiki’s Hair.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *