За трета поредна година Луда Надпревара разтърси и град Перник!

В първият ден от двудневна шоу надпревара гости от цялата страна, изминаха стотици киломентри, за да се насладят на уникални битки, каскади, сблъсък, екшън, които бяха само малка част от невероятната шоу програма тази събота в град Перник!

През първият ден на събитието се проведоха 8 битки на непрофесионално подготвените автомобили,  които оставиха зрителите без дъх.
П

ървата битка бе между мънички коли, малки, но с доста големи възможности. В нея взеха участие Петър Мариов с Оперл Корса срещу Цветан Цветанов с „ръмжащият лъв“, модел 206.

Царят на животните все пак успя да надделее и да се класира за вторият ден от събитието.
Дали Петър ще може тази нощ да съживи Корсата и утре да участва в битката на отпадналите, предстои да разберем.
В класа на по-мощните представители на същите марки, победителят отново бе с френски произход пилотирана от Нончев.
Победителят от третата битка бе Георги с Пасат, който се би до последната здрава ламарина на Полото управлявано от Николай Димитров.

В четвъртата битка сили мериха Божко с неговият Пасат срещу Калин с Рено 19, победителят бе Божко.
Петата битка сили мериха Ники Самбиста, който отново заложи на своята „Баба Лада“ и не збърка, взе душата на Ситроена управляван от Недялко.

Шестата битка бе между автогладиатори от различни полове Анна с нейният Ролвър още в първи рунд взе душата на Маздата управлявана от Огнян и реши във финалната битка да продължи в борбата срещу Краси с неговата Форд Фиеста.

В следващата битка, Мазда управлявана от Петър Митов надви над представител от лъвското семейство.

В последната битка, Ани с нейният Роувър, се би повече от мъжки, показвайки завидни шофьорски умениия. Нейният опонент Красимир Шукадаров обаче надви с 42 на 19 точки.

На арената на гладиаторските битки се демонстрираха уникални каскади, виждани до сега може би само по филмите, преминаване през стълба, но без да засегне човека върху нея, АТВ на две гуми, горящи коли, награди осигурени от партньори на надпреварата.
За всеки по нещо, нито за миг публиката на Луда Надпревара не скучаеше, адреналин, смях и много хубави емоции ще запазят зрителите доста дълго време.

Екипа на Луда Надпревара ви призовава: „Спри агресията по пътищата, стани един от нас!“, заповядайте в една контролирана среда, където може да покажете своите шофьорски умения.

Кой ще грабне титлата „Пернишки автогладиатор, сезон 2023 г.“ в Театър на разрушението, предстои да видим утре, точно в 16:00 часа в град Перник!

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *