Tрейлър на втори сезон на “30 сребърника”

HBO представя първи снимки и трeйлър за втория сезон на оригиналния испански сериал „30 сребърника“. Продължението на поредицата, режисирана от Алекс де ла Иглесиа и по съвместен сценарий на Де ла Иглесиа и Хорхе Герикаечевария, ще има своята премиера през октомври тази година в стрийминг платформата HBO Max. Втори сезон бе обявен по-рано днес като част от официалната селекция на Международния фестивал на фантастичния филм в Ситжес, Каталуния,  в рамките на секцията „Специални прожекции“. ТРЕЙЛЪР

Повечето от жителите на Педраса са загубили разсъдъка си и са затворени в психиатрична клиника. Елена лежи в кома в мадридска болница. Пако, съкрушен от угризения на съвестта, се опитва да се грижи за нея. Докато ужасът около тях се разраства, нашата група герои трябва да се изправи срещу нов враг. Някой, който е толкова извратен, че дори дяволът се страхува от него. Но какво се случва с отец Вергара? Дали той е умрял заедно със своя заклет враг, кардинал Санторо? Къде се крият те, измъчените души?

В ролите са Едуард Фернандес, Меган Монтанер, Мигел Анхел Силвестре, Пол Джамати, Макарена Гомес, Нажва Нимри, Пепон Нието, Косимо Фуско, Маноло Соло, Нурия Гонсалес, Хавиер Бодало, Мануел Талафе.

Вторият сезон на „30 сребърника“ е заснет в Испания, Италия, САЩ, Франция и Великобритания.

Изпълнителни продуценти за HBO Max са Стив Матюс, Мигел Салват и Антъни Рут. Алекс де ла Иглесиа и Каролина Банг са изпълнителни продуценти на Pokeepsie Films. Копродуценти са Anciana Milenaria S.L, компания на Pokeepsie Films.

Всички епизоди от първи сезон са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *