Посрещни септември с Твоята Специална Вечеря с АLEXANDER VLOG, Дара Екимова, Яна Огнянова и Мастър шеф Светлана Илиева

Най-популярният TikTok-ър в България, който споделя вълнуващи и необичайни хранителни преживявания, заедно с актрисата Яна Огнянова, певицата Дара Екимова и Мастър шеф Светлана Илиева се впускат в Твоята Специална Вечеря на 10 септември, неделя.

Събитието ще бъде в елитният столичен ресторант „ANGELO’s“, който се намира на булевард „Ал. Малинов“ 45 и безспорно ще бъде едно от най-интересните събития през месеца.

Очаква ви още 5 степенно италианско меню, show cooking с шеф готвач Светлана Илиева, workshop изработване на бенто торти с Mishka Bakery, cocktail show, comedy show с актрисата и дубльор Яна Огнянова, акустична музикална програма с талантливата Дара Екимова, персонални подаръци от Gift Design, дегустация на храни и напитки с ALEXANDER VLOG и още много изненади.

КУПИ БИЛЕТ ОТ ТУК

С много любов и грижа, създавам всяко видео, с надеждата да ви вълнувам и вдъхновявам да пробвате нещо ново.“ – това споделя кулинарният влогър, който успешно презентира различни кафенета, ресторанти, храни, продукти и други.

Открийте вкусовете на света с мен – дегустацията ми не познава граници и обхваща не само България, а целия свят. В моите влогове за тестване на храна, пътуванията ме водят издалечни дестинации, където откривам непознати кулинарни богатства и се впускам в нови кулинарни предизвикателства“ – това е само част

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *