Младият актьор Венци Ковачев сред лектори от цял свят в Естония

Mindvalley е образователна платформа, в която различни лектори говорят по различни теми от предприемачество до технологии, изкуствен интелект, физически упражнения, дихателни техники и много други. Всяко лято Mindvalley е домакин на събитие, наречено Mindvalley University, където за три седмици в Талин Естония, най-добрите лектори от цял ​​свят в различни среди идват и споделят своя опит с невероятната общност там. Вишен Лакиани е основател и главен изпълнителен директор на mindvalley, той също е един от ключовите лектори там, той е също така предприемач, автор и учител.

Венцислав Ковачев, актьор и предприемач беше част от събитието  Mindvalley University и също имаше привилегията да бъде на сцената със откривателя и изпъпнителния директор на Mindvalley – Vishen Lakhiani (Вишен Лакхиани), където като част от неговата лекция по предприемачество заедно с Венцислав дискутираха колко е важно правилния подбор на облекло за предприемачи или лектори, за да правят най- доброто впечатление, да вдъхват доверие на своите зрители, да представят себе си по най-добрият начин когато излизат на сцена, пред публика, придавайки повече стойност на това което представят и как може всеки да се облече стилно на достъпни цени днешно време. 

Венцислав също така сподели, че отскоро работи усърдно върху развитието на нов модел и метод, който ще допринесе експоненциална промяна и успех в личния и професионалния живот на хората, който ще сподели с всички нас.

Социалните мрежи:

Instagram – @ventsikovachev

Facebook – @ventsikovachev

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *