Вая с поредна провокация „Пръстен“ /ВИДЕО/

За пореден път Вая успя да провокира феновете и да им поднесе проект на високо ниво.

„Пръстен“ е заглавието на новият проект, който направи своята премиера YouTube канала на RA Music преди броени дни и вече може да бъде гледан в ефира на телевизия „Планета“.

Всъщност, заглавието „Пръстен“ бе избрано почти в последният момент, защото Вая и екипът на RA Music до последно обмисляха варианта, дали парчето да бъде озаглавено „Тъп кавал“.

След „Жоро“ и „Старите ти грешки“, феновете на поп-фолка се питат, дали с „Пръстен“ Вая не иска да каже нещо на своят любим, който не спира да засипва певицата с огромни букети и бутилки скъпо шампанско.

Още с премиерата си, новият видеоклип започна да набира огромна скорост, но само часове по-късно, видеоклипът не бе наличен в канала на RA Music. Каква обаче е причината за това, ние не знаем. Знаем само, че видеото вече е налично и може да бъде гледано в YouTube канала на музикалният лейбъл.

Вярна на стила си, Вая изглежда повече от зашеметяващо във видеоклипа към „Пръстен“, който продължава серията от хитови проекти. След „Старите ти грешки“, певицата нямаше право на компромиси, защото феновете стриктно следят всяка нейна крачка.

Вая е сред най-прогресиращите млади изпълнители в България и на всяко нейно клубно участие става истински купон, който посетителите помнят много дълго.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *