Ето коя е българката по която Гърция още въздиша.. /СНИМКИ/

Една от най-ярките личности в България, красавицата Силвия Юрукова се отдаде на заслужена почивка в съседна Гърция.

Именно там, изкусителната брюнетка демонстрира завидна топ форма и тяло, което няма нужда да бъде докосвано от скалпел за да изглежда добре.

Съдейки по снимките, които Силвия качва в социалните си мрежи, почивката определено ѝ се е отразила повече от добре и е успяла да си отдъхне от динамичното ежедневие.

Силвия Юрукова е сред най-красивите българки и където и да отиде винаги бива забелязана. Без значение дали ще бъде в нашата държава или съседна Гърция, тя приковава погледите на мъже и жени и винаги отприщва лавина от коментари.

За почивката си в Гърция, Силвия Юрукова се потопи в разкош, а доказателство за това е разходката с луксозната яха, а компания на риалити звездата прави нейната половинка.

Запознати твърдят че Силвия е на крилете на любовта, а мъжа до нея ѝ угажда на всеки каприз и се стреми да задоволява всяка нейна нужда.

Смело можем да кажем че любовта ѝ отива и Силвия изглежда по-красива от всяка и причината за това не е само екзотичният загар с който може да се похвали.

Е, почивката свърши и сега е време Силвия да се завърне към ангажиментите си. Само след брони дни, тя ще отпраши за родното Черноморие, където ще съчетае професионалните си ангажименти с приятен отдих.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *