Продуктите на The Green Bear са тайната за добрата фигура на популярни личности в България

Повечето хора може би си представят живота на популярните личности напълно идеален, с липса на всички ежедневни проблеми, с които се сблъсква “обикновения човек”.

Но реалността съвсем не е такава.

Сигурно се чудите кой е най-честно срещания проблем, който притеснява както обикновеното население, така и топ звездите у нас и по света. Проучване направено сред международни популярни лица, гласи, че излишните килограми и неперфектната форма са най-голямото притеснение дори и на звездите!

Популярните лица в България също се оплакват от излишни килограми и липса на самочувствие заради външността си. Инстаграм снимките невинаги отразяват реалността, тъй като често се правят обработки, за да се постигне перфектност. Звездите най-много се тревожат за своите недостатъци и искат да изглеждат перфектно както онлайн, така и на живо за аудиторията си.

Екип от журналисти проследи редица от звездите у нас, които споделиха как всъщност се справят с тези проблеми. “Понякога е невъзможно да бъдеш идеален, особено след 24-часов работен ден. Рядко ни остава време за залата, както и за здравословна храна…Не можем да разочароваме аудиторията си затова намираме начини да поддържаме формата идеална, дори когато обстоятелствата не са на наша страна.”

Голяма част от звездите у нас споделиха нещо много интересно! Те разказват за “тайно оръжие”, което им помага в борбата с несъвършенствата на фигурата си, дори когато нямат време за тренировки или правилно хранене. Ето и какво споделиха: “Използвам няколко продукта на популярен бранд за отслабване у нас, с които определено свалям килограми и то доста бързо. Благодарна съм, че попаднах на тях и забелязвам, че наистина много колеги също се обръщат към продуктите им за помощ при нежелано тегло, целулит, подувания и отоци. TheGreenBear са невероятен бранд за здравословни и висококачествени продукти, те наистина правят нещата доста по-лесни!” 

ПОРЪЧАЙ ПРОДУКТИТЕ С 15% НАМАЛЕНИЕ ОТ ТУК: https://thegreenbear.eu/produkt/body-bear-out/ 

Няма човек в България, който да не е чувал за славните продуктите за отслабване на TheGreenBear, сред които има чай за детокс, fat burner за горене на мазнини и диуретик за премахване на целулита. Явно и популярните лица не са по-различни от обикновените хора, които също се сблъскват с неперфектна форма, липса на време за тренировки и здравословно хранене. Поне вече тайната на звездите е разкрита и всеки може да постигне формите на любимия си идол от екрана.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *