HBO Max подновява „Просто ей така…“ за трети сезон

Warner Bros.Discovery подновява за трети сезон оригиналния Max сериал „Просто ей така…“ с изпълнителен продуцент Майкъл Патрик Кинг . Вторият сезон с единадесет епизода дебютира на 22 юни и ще приключи на 24 август.

Изпълнителният продуцент на сериал Майкъл Патрик Кинг, коментира новината „Развълнувани сме, че ще прекараме повече време във вселената на „Сексът и градът“, разказвайки нови истории за живота на тези привлекателни и амбициозни герои, изиграни от невероятни актьори. Просто ей така… ще дойде със своя трети сезон.

Радваме се да споделим, че след старта на втория си сезон сериалът се нарежда на първо място в класацията на HBO Max за оригинално съдържание  и е най-гледаният оригинален сериал в стрийминг платформата Маx в Щатите в момента. С наближаването на дългоочаквания финал на сезона в четвъртък даваме зелена светлина на Майкъл Патрик Кинг и великолепните му колеги от сценаристи, продуценти, актьори и всички от този невероятен екип, които 25 години по-късно продължава да ни очарова с увлекателни изтории с динамични приятелства. Нямаме търпение зрителите да видят къде ще отведе третият сезон любимите ни нюйоркчани.“ – споделя Сара Обри, ръководител на отдел „Оригинално съдържание“.


Възхваляван като „идеално въведение към лятото“ от Vanity Fair, вторият сезон на „Просто ей така…“ е обявен за „блестящо гледаем“ от The Guardian и „секси“, „дързък“ и „изпепеляващ“ от People.

Актьорският състав на втори сезон включва Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Сара Рамирес, Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър, Карън Питман, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Еван Хендлър, Кристофър Джаксън, Найл Кънингам, Кати Анг, Алекса Суинтън и Джон Корбет.

Сериалът е разработен и продуциран от Майкъл Патрик Кинг, заедно с изпълнителните продуценти Джон Мелфи, Джули Ротенберг, Елиза Зурицки, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Сериалът на HBO „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар и е базиран на книгата „Сексът и градът“ на Кандис Бушнел.

Финалът на сезона е в четвъртък, а всички епизоди от предния сезон, както и сезоните на оригиналния сериал „Сексът и градът“ са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max (www.hbomax.com) и у нас.

Петър Ангелов

Собственик и редактор на “ТРОТОАР МЕДИЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *